26 / 04 / 2024

Ona zam gelmedi! Mazda 6'nin fiyatı Aralık'ta aynı kaldı! İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ona zam gelmedi! Mazda 6'nin fiyatı Aralık'ta aynı kaldı! İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Dünya çapındaki en büyük otomobil üreticilerinden biri olan olan Japon şirketi Mazda, 6 Serisi sedan aracı için Aralık ayı fiyat listesini yayımladı. İşte, Mazda 6'nın 23 Aralık 2022 fiyat listesi...



Olağanüstü sürüşe, çarpıcı bir olgunluğa ve göze hitap eden bir görünüme sahip olan yeni Mazda 6  şehirde, iş yolculuklarında veya uzun yolda şık bir duruş sergiliyor. İçten dışa ustalıkla yaratılan, yeni nesil teknolojiye ve kaliteli KODO - Hareketin Ruhu Tasarımına sahip yeni Mazda 6 kalite ve zarafeti yeniden tanımlıyor. Deri, ahşap ve süet malzeme kullanılarak üretilmiş, gerçek konfor sağlayan havalandırmalı ön koltuklar, konforlu bir yolculuk vadediyor.

Otomobilin ifadesi, dinamik yeni arka tasarımı ve alçak profiliyle, en yeni rengi Kristal Ateş Kırmızısı ile canlı bir biçimde ifade edilen saf şıklığı yansıtıyor. Tüm kontrolü sürücüye sunan en yeni i-ACTIVSENSE güvenlik sistemleriyle otomobil sürmek hiç olmadığı kadar rahat ve keyifli oluyor. Ayrıca en son Skyactiv Teknolojisi, ödün vermeksizin olağanüstü bir performans ve yakıt verimliliği sunuyor.

Sürüş deneyimini kullanan kişi ve yolcular için çok daha keyifli bir hale getirmek amacıyla yeni Mazda 6'nın sürüş dinamiklerini ve performansını kapsamlı olarak geliştirildi.  En yeni Skyactiv motorlar sabit durumdan itibaren hareketi, hiçbir gecikme veya tereddüt olmaksızın, hassas kontrol becerisi de sunarak akıcı ve seri hale getiren teknolojilerle donatıldı. Gürültüyü, titreşimi ve sertliği azaltmaya yönelik geliştirmelerle birlikte mükemmel G kuvveti, sürüşü her zamankinden daha güvenli ve daha keyifli hale getiriyor.

Peki Mazda 6'nın teknik özellikleri neler? İşte, Mazda 6'nın teknik özellikleri ve 23 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön