28 / 03 / 2024

Ordu Şehir Hastanesi için düğmeye basıldı!

Ordu Şehir Hastanesi için düğmeye basıldı!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada "Ordu ve Sakarya Şehir Hastanelerinin yapılmasıyla ilgili karar çıkmış ve bununla ilgili de proje ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak noktadadır" dedi.



Ordu'nun Ünye ilçesindeki bir otelde düzenlenen programda partililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin bugün fevkalade önemli bir noktada olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin her alanda uluslararası camiada en çok adından söz edilen ülkelerden birisi haline geldiğini belirterek, "Türkiye, dünyanın süper liginde oynayacak bir güce, imkana ve performansa ulaştı. Allah'a çok şükür daha alacağımız çok mesafe var. Durmayacağız. Bu yer Türkiye'ye yeter, demeyeceğiz. Türkiye'yi hep beraber daha ileri taşıyacağız ama bütün bunları yapabilmek için de birlikten, beraberlikten, bir arada olmaktan, omuz omuza olmaktan, gönüllerimizi, hedeflerimizi, ideallerimizi birleştirmekten asla vazgeçmeyeceğiz." dedi.

- Ordu'daki yatırımlar

Ordu'daki yatırımların yanı sıra Ünye ilçesindeki projelere ilişkin değerlendirmeler yapan Numan Kurtulmuş, "Eski havaalanının olduğu yerde üniversitemizin yeni kampüs alanı. Orada aşağı yukarı 465 dönüm bir arazi üniversitemize tahsis edildi. Bunu sağladık, temin ettik. İnşallah burada, en kısa zamanda, üniversitemizin Ünye yerleşkesi, çok güçlü binalarıyla halkımızın, milletimizin hizmetinde olacak." dedi.

Kurtulmuş, Ünye Kültür Merkezi için de gerekli görüşmelerin gerçekleştirildiğini, Ünye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için yeni yılın ilk üç ayında faaliyete başlanacağını söyledi.

Ordu Şehir Hastanesinin yapılmasıyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüklerini dile getiren Kurtulmuş, "Ordu ve Sakarya Şehir Hastanelerinin yapılmasıyla ilgili karar çıkmış ve bununla ilgili de proje ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak noktadadır. Orada da bir karar verilerek neresi olacağına dair Ordu Şehir Hastanesi, bir şekilde uygulamaya başlanacaktır." diye konuştu.

Ordu'ya şehir hastanesi müjdesi!


Geri Dön