23 / 04 / 2024

Ordu'ya şehir hastanesi müjdesi!

Ordu'ya şehir hastanesi müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin proje ihalesinin yapıldığını müjdeledi.



Ordu senelerdir hasretle beklediği şehir hastanesine kavuşuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin proje ihalesinin yapıldığını ve en kısa zaman içerisinde temelinin atılarak inşaata başlanacağını müjdeledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Güler, AK Parti İl Başkanları toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüştü. Başkan Güler, görüşmelerden sonra yaptığı açıklamada “Başta Sayın Cumhurbaşkanımızla ve Sağlık Bakanımızla proje ihalesine çıkılan Şehir Hastanemizi görüştük. Sayın Cumhurbaşkanımız proje ile çok yakından ilgileniyor. İlimizin çok büyük ihtiyacını kökten çözmek için Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Sayın Sağlık Bakanımıza gösterdikleri candan destekleri ve gönül dolusu yardımları için Ordu halkı adına çok teşekkür ediyorum. Proje ihalesine çıkılan Ordu Şehir Hastanemiz Ordu’muza, Bölgemize ve Ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.


Geri Dön