16 / 04 / 2024

Orhun Kartal kimdir?

Orhun Kartal kimdir?

Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur. İşte Orhun Kartal'ın biyografisi..




Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türkiye'nin önde gelen enerji şirketlerinden biridir. Şirket iş alanında inşaat, enerji ve tarım sektörlerine odaklanırken, başta güneş enerjisi (solar) olmak üzere yenilenebilir enerji alanında önemli projeler ortaya koymuştur. Orhun Kartal 25 yılı aşkın yöneticilik kariyeriyle önemli başarılara imza atmıştır. 

Orhun Kartal kimdir?

Orhun Kartal'ın başarısı sadece Türkiye ile yeterli kalmamaktadır. Yöneticiliği sırasında 3 kıtada ve 7 farklı ülkede çok sayıda inşaat projesini hayata geçirmiştir. Başta güneş enerjisi (solar) olmak üzere yenilenebilir enerji alanında önemli projeler ortaya koymuştur. Öte yandan, tarımsal üretim ve gayrimenkul yatırımlarına da gereken önemi vermiştir.

Sonuç olarak Orhun Kartal, Türkiye'nin önde gelen enerji yöneticilerinden biri olarak kariyerine devam etmektedir. Kendisi, enerji sektöründeki uzmanlığı, 25 yıllık tecrübesi ve başarılı kariyeri ile Türk iş dünyasına örnek bir isim olmaya devam etmektedir. Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş., Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlerini sürdürmektedir.

İmam Altınbaş Kimdir?

İsmail Tarman Kimdir?

Abdurrahim Zengin Kimdir?

Ahmet Nur Çebi Kimdir?


Geri Dön