26 / 04 / 2024

Orint Park Ataşehir nerede?

Orint Park Ataşehir nerede?

Firma: Orint Grup

Proje: Orint Park Ataşehir

Orint Park Ataşehir nerede sorusuna yanıt olarak Ataşehir Evin Park projesinin yanında yer alıyor yanıtını verebiliriz, Orint Park Ataşehir 'in Ocak 2014 'te satışa çıkması planlanıyor...




Orint Park Ataşehir projesi 12 katlı tek blok tek blok halinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer alması planlanıyor.


Orint Park Ataşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.  Orint Park Ataşehir  nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir 'de yaşama geçirilecek olan proje  Orint Grup  imzası ile inşa ediliyor. Hafriyat çalışmaları tamamlanan Ataşehir Orint Park 'ın temelinin bayramdan önce atılması planlanıyor.


Konutların yanı sıra market ve ticari alanların da yer alacağı Orint Park 'ın Ocak ayında satışa çıkması planlanıyor.


48 konuttan meydana gelen Orint Park Konutları 2014 sonunda teslim edilecek. Projenin satış fiyatları henüz belli olmadı.


Panoramik çift asansör ve her daireye özel ayrı kat bahçesinin yer aldığı Orint Park 'ta; çocuk parkı, sauna, fitness salonu, yüzme havuzu ve otopark mevcut. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Orint Park Ataşehir nerede?

Orint Park Ataşehir nerede sorusuna yanıt olarak Ataşehir Evin Park projesinin yanında yer alıyor yanıtını verebiliriz.


Telefon: +90 (216) 688 81 88

Web adresi: http://orintpark.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön