11 / 05 / 2024

Osman Aşkın Bak: Memleket yararına çakılmış bir tane çivileri yok!

Osman Aşkın Bak: Memleket yararına çakılmış bir tane çivileri yok!

Muhalefeti eleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Bak, "Yıkacağız, Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız, otomobil projesini durduracağız. Üçüncü havalimanını kapatacağız... Bunların memleket yararına çakılmış bir tane çivileri yok." dedi...



Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'de Vali Erdoğan Bektaş ile birlikte, 1994 yılında Siirt'te şehit olan Aydın Bodur'un ailesinin evine giderek, baba Hikmet ve anne Sevim Bodur ile görüştü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti'nin seçim beyannamesinde herkesin yüreğine dokunan yatırımlar bulunduğunu ifade eden Bakan Bak, bunlardan 3'ünün Rize'de, birinin de 138 yıllık Ovit Tüneli olduğunu ve tünelin hizmete açıldığını söyledi.

Bakan Bak, bir tarafta eserleriyle her tarafa ismini ve mührünü koymuş AK Parti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan, diğer tarafta ise yıkım ekibinin olduğunu ifade ederek, "(Yıkacağız, Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız, otomobil projesini durduracağız. Üçüncü havalimanını kapatacağız...) Bir tane doğru şey söyleyin, 'Şunu yapacağız.' deyin. Birisi TRT'yi, TİKA'yı kapatıyor. Memleket yararına bir şey söyleyin. Bunların memleket yararına çakılmış bir tane çivileri yok." ifadelerini kullandı. 


Geri Dön