29 / 03 / 2024

Osmangazi Yeni Karaman Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Yeni Karaman Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla birçok yeni spor tesisleri inşa eden Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırmaya devam ediyor.



Osmangazi Belediyesi spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yeni Karaman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Osmangazi Belediyesi’nin çalışmalarıyla baştan aşağı yenilendi. Tesisi dört mevsim daha kullanışlı hale getirmek için başlatılan geniş çaplı revizyon kapsamında, havuzun kış aylarında üstünün kapatılmasını sağlayan hava destekli membran yerine, çelik kontsrüksiyon akustik metal çatı kaplandı. Tesisin fiziki yapısı da elden geçirilerek, havuzun etrafına betonarme bir çerçeve oluşturuldu. Tesisteki duşlar ve tuvaletler de baştan aşağı yenilenirken idari binaya iki yeni ofis inşa edildi.

Spor yatırımları konusunda öncü belediye olduklarını söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Dört mevsim kullanılan bir tesis olduğu için bu havuzumuzu daha modern hale getirdik. Çelik çatı ile havuzu kapalı hale dönüştürdük. Şu anda tesis içindeki seramik kaplama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde vatandaşımıza daha modern, kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunmuş olacağız” diye konuştu.

 


Geri Dön