25 / 04 / 2024

ÖSYM'nin KPSS sınavı şartı olmadan eleman alımı yapılacak! Halkbank eleman alım ilanı ve başvuu şartları açıklandı

ÖSYM'nin KPSS sınavı şartı olmadan eleman alımı yapılacak! Halkbank eleman alım ilanı ve başvuu şartları açıklandı

Yılın ilk çeyreğinde 2 milyar lira kâr açıklayan Halkbank, ÖSYM'nin yaptığı KPSS şartı aranmaksızın eleman alımı yapacağını açıkladı. Halkbank alacağı personelleri nasıl işe alacağını ayrıntılarını duyurdu. Başvuru tarihleri ve başvuru için gereken bilgiler açıklandı. İşte detaylar..



HALKBANK PERSONEL BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Halkbank personel başvuru ücreti 150 TL olarak belirlenmiştir. Sınav hizmetlerinin yerine getirilebilmesi amacıyla tahsil edilecek bedel, Yıldız Teknik Üniversitesi Sınav Merkezinin Bankamız nezdindeki hesabına sınav başvurusundan önce yatırılacaktır. Sınav ücretini yatırdıktan 1 saat sonra sınav başvurusu yapılabilir. Ancak kredi/banka kartıyla yapılacak ödemeler başvuru esnasında gerçekleştirilebilir.

ÖSYM nin KPSS sınavı şartı olmadan eleman alımı yapılacak! Halkbank eleman alım ilanı ve başvuu şartları açıklandı

Sınav ücret ödemeleri, 06 Mayıs 2022 Cuma günü saat 09.00'dan, 27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 17.00'ye kadar, sınav başvurusu esnasında http://sinav.yildiz.edu.tr/halkbank web sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile veya Bankamız gişe ve internet şube kanalları üzerinden gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir. Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubeleri ve internet bankacılığı aracılığıyla adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile en az biri cep telefonu olmak üzere 2 (iki) telefon numarası verilerek yatırılacaktır.

Başvurusunu tamamlayan ancak sınava girmeyen adayların yatırdıkları ücretler iade edilmeyecektir. Başvurusu kabul edilen adaylar, sınav yeri ve saatini bildiren sınav giriş belgesini; 13 Haziran 2022 – 25 Haziran 2022 tarihleri arasında http://sinav.yildiz.edu.tr/halkbank adresinden "T.C. Kimlik Numarası" ve "Aday Şifresi" girerek alabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön