26 / 04 / 2024

ÖSYM'nin KPSS sınavı şartı olmadan eleman alımı yapılacak! Halkbank eleman alım ilanı ve başvuu şartları açıklandı

ÖSYM'nin KPSS sınavı şartı olmadan eleman alımı yapılacak! Halkbank eleman alım ilanı ve başvuu şartları açıklandı

Yılın ilk çeyreğinde 2 milyar lira kâr açıklayan Halkbank, ÖSYM'nin yaptığı KPSS şartı aranmaksızın eleman alımı yapacağını açıkladı. Halkbank alacağı personelleri nasıl işe alacağını ayrıntılarını duyurdu. Başvuru tarihleri ve başvuru için gereken bilgiler açıklandı. İşte detaylar..



HALKBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Halkbank personel alımı sınav başvuruları, 06 Mayıs 2022 – 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

HALKBANK PERSONEL BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular, http://sinav.yildiz.edu.tr/ halkbank adresinden yapılacak; şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. "Sınav Başvuru Formu" aday tarafından eksiksiz olarak doldurulacak ve son 6 ay içerisinde çekilmiş JPEG formatında vesikalık fotoğraf, sınav başvuru formuna eklenecektir. Fotoğrafı bulunmayan veya belirtilen özellikleri taşımayan fotoğrafla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön