25 / 04 / 2024

Otel yatırımcıları 3 kat daha fazla kira geliri elde ediyor!

Otel yatırımcıları 3 kat daha fazla kira geliri elde ediyor!

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına işletme hakkını aldığımız otelden oda alan yatırımcılar rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat fazla kira geliri elde edebiliyor.” şeklinde konuştu.



İstanbul Haramidere Parklar mevkiinde yükselen Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi. Tanıtım sonrası yoğun taleple karşılaştıklarını belirten Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına işletme hakkını aldığımız otelden oda alan yatırımcılara tapudan hisse veriliyor ve kâra ortak ediliyor. Böylece otel yatırımcıları normal bir rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat daha fazla kira geliri elde edebiliyor.” şeklinde konuştu.


Starcom'a yeni genel müdür


Mehmet Koyuncuoğlu, Starcom Mediavest Group'a (SMG), Starcom'dan sorumlu genel müdür olarak atandı. Koyuncuoğlu, Starcom'un operasyonlarını yönetmek ve raporlamalardan sorumlu olacak. Konuya ilişkin şirket tarafından yapılan açıklamada Koyuncuoğlu'nun Starcom'un büyümesini ve sizlere entegre hizmetler sunacak şekilde gelişimini hızlandırmanın yanı sıra tüm Starcom müşterilerinin en üst düzeyde yönetiminden sorumlu olacağı belirtildi.


En ince cihazı A8'i tanıttı


Samsung Electronics, Galaxy A serisinin en yeni üyesi Galaxy A8'i tanıttı. Galaxy A8, bugüne kadar pazara sunulan Galaxy cihazları arasındaki en ince akıllı telefon olma özelliğine sahip. Tamamen metal bir gövdeye sahip zarif tasarımının yanı sıra en gelişmiş kamera işlevleri de dahil olmak üzere tüketicilere üstün performans sunuyor. Galaxy A8, 5.7 inç full HD süper amoled ekran ve sadece 2,5 mm kalınlığındaki süper ince çerçeveye sahip.


Zaman


Geri Dön