19 / 04 / 2024

Otobüs fiyatlarına zam mı geldi? Kurban Bayramı öncesi otobüs fiyatları ne kadar?

Otobüs fiyatlarına zam mı geldi? Kurban Bayramı öncesi otobüs fiyatları ne kadar?

Otobüs fiyatları Kurban Bayramı öncesinde alınmaya başlandı. Okulların kapanması ile tatile gidecekler olanlar, otobüs fiyatlarını araştırıyor. İşte merak edilen otobüs fiyatlarına dair detaylar!



Şehirlerarası otobüs biletleri tükenmeye başladı. Memleketlerine dönecek olan öğrenciler ve bayram tatilinde tatile gidecek vatandaşlar akın akın otobüs biletlerine hücum ediyor. Daha bilet almamış olanlarsa da otobüs biletlerinin fiyatlarını karşılaştırarak inceliyor.

Kurban Bayramı öncesi otobüs biletlerinin fiyatlarında yüzde 30 ile 50 arasında bir artış yaşandı. Bayram için otobüs biletleri bu yıl erkenden alınmaya başlandı. Bu yoğun dönem için ek sefer koyan firmalar bayram haftası biletlerini olduğundan daha pahalı fiyata satıyor. Otobüs fiyatları hakkındaki detaylara bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön