29 / 03 / 2024

Öz Orak İnşaat'tan Kocaeli'ye yeni projeler!

Öz Orak İnşaat'tan Kocaeli'ye yeni projeler!

Öz Orak Emlak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Orak, yaptığı açıklamada Çayırovada yeni yapacağı projeler ile Kocaeli'yi ev sahibi yapacağının müjdesini verdi.



Kocaeli Çayırova'da yaptığı başarılı çalışmalar ile birçok vatandaşı ev sahibi yapan güvenin adresi olan Öz Orak İnşaat yeni projeler ile yıldızı parlamaya devam ediyor. Gazetemize açıklama yapan Osman Orak Öz Orak Emlak İnşaat Firmasının Tek Yetkilisi kendisi olduğunu belirterek artık yeni bir sayfa açarak daha başarılı ve öz güven ile yola devam ettiğini açıkladı. Yıllardır Çayırova güvenilir hizmet veren sanayi arsaları, daireler, arsa, tarla, kat karşılığı arsalarınız ve gayrimemnunlarınızda güvenilir adresi olan Öz Orak Emlak İnşaat Firma sahibi genç iş adamı Osman Orak öncülüğünde yapacağı yeni inşaat projesi ile yeni bir ilke imza atmanın gurunu birlikte yaşayacağını söyledi.


Osman Orak, Ev Sahibi Yapmaya Devam Ediyorum


Çayırova'da inşaat sektöründe yaptığı başarılı çalışmalar ile birçok Çayırovalıları ev sahibi yapan Öz Orak inşaat Osman Orak öncülüğünde başarıya doymadan emin adımlar ile sektörde hızla ilerliyor. A’dan Z’ye kaliteli bir işçilik ile kalitemize yakışan bir projeler ile dost ve sevenlerimizi ev sahibi yapıyoruz dedi. Özgürlük Mahallesi Rahmi Dibek Caddesi No. 61 Çayırova adresinde irtibat Telefonları 0262 743 10 12 – 0530 425 01 50 - 0545 200 22 92 numaralardan ulaşabilirsiniz. 


Osman Orak, Kazanan Millet Oldu


Darbe girişimi sonrası Türk haklının büyük bir mücadele gösterdiğini söyleyen Orak, iş dünyasının bundan sonra her şeyi devletten beklememesi gerektiğini ifade etti. İş dünyasına da görevler düştüğünü belirten Orak, “Dönem kazanma dönemi değil, ekonomiyi döndürme dönemi dedi.  Orak, Halkımızın birlik ve beraberliğini hiçbir güç bozamaz vatan uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum diyerek sözlerini noktaladı.




www.orakemlak.com



 

Yeni Takip Gazetesi


Geri Dön