26 / 04 / 2024

Özkurtoğlu Hafriyat İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Özkurtoğlu Hafriyat İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 15 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kurt tarafından kuruldu.



Özkurtoğlu Hafriyat İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 15 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kurt tarafından kuruldu.

Özkurtoğlu Hafriyat İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir.Her türlü inşaat işleri yapmak Demir, çimento, tuğla, mıcır, kum, kiraç, etermit, kiremit, parke, fayans, kalebodur, çivi, kereste, marley, boya, fırça ve diğer her türlü inşaat ve inşaat ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaata konu madde malzeme alet edevat mamül yarı mamülün ve makinenin alım satım imalat imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Yol yapımı kanalizasyon kanal alt yapım hafriyat kanal kazı doğalgaz kazı işleri çevre düzenlemesi yalpak yaptırmak her türlü inşaat yapmak. Kat karşılığı inşaat otopark iş hanları iş merkezleri yapmak, yaptırmak. Her türlü metal ve metal ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü metale konu madde malzeme alet edevat mamül yarı mamülün ve makinenin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Her türlü metale konu bakır, demir, sarı, çinko, kalay, alüminyum ve diğer metal ürünlerinin ve yan ürünlerinin ve bunların imalatında kullanılan madde malzeme mamül yarı mamüllerin alet ve edevatlarının ve makinelerinin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Her türlü metale konu kâğıt ve kâğıt ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü metale konu olan kâğıda ait madde malzeme alet edevat mamül yarı mamülün ve makinenin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü metale konu olan kâğıda ait olan kâğıt, oluklu mukavva, hamur kâğıt, kuşe kâğıt ve diğer kâğıt ürünlerinin ve yan ürünlerinin ve bunların imalatında kullanılan madde malzeme mamül ve yarı mamüllerin alet ve edevatların ve makinelerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü metale konu plastik ve plastik ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü metale konu olan plastiğe ait madde malzeme alet edevat mamül yarı mamülün ve makinanın alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü metale konu olan plastiğe ait pvc, ham madde, boru ve diğer plastik ürünlerinin ve yan ürünlerinin ve bunların imalatında kullanılan madde malzeme mamül yarı mamüllerin alet ve edevatların ve makinelerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü şehir içi şehirlerarası nakliye işi yapmak. Nakliye ile ilgili her türlü faaliyette bulunmak.


Geri Dön