28 / 03 / 2024

Park Mozaik'in temeli atıldı!

Park Mozaik'in temeli atıldı!

Ankara Yaşamkent'e yeni bir soluk getiren TEPE İnşaat VE MESA Mesken'in ortak projesi Park MOZAİK konutlarının temel atma töreni şirket yöneticileri, proje çalışanları ve arsa sahiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi.



Benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle Eskişehir yolu Yaşamkent’te özlenen bir yaşam kalitesini Ankaralılarla buluşturacak olan Park MOZAİK'in temel atma törenine MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Genel Müdür Can Aynagöz ile TEPE İnşaat CEO’su Bahadır Güngenci ve Genel Müdür Atila Kemal Oğuz ve her iki proje ortağı firmanın üst düzey yöneticileri katıldı. Park MOZAİK projesinin yapıldığı arsanın sahipleri, proje çalışanları ve inşaat sektörünün seçkin isimleri de temel atma töreninin davetlileri arasındaydı. 

Törende konuşan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “Park MOZAİK, uzun bir aradan sonra Çayyolu bölgesindeki ilk projemiz.  Bu çevredeki, yollarla bölünmüş, küçük ölçekli diğer projelere kıyaslandığında Park MOZAİK güvenliği, sosyal tesisleri, peyzajı ile bu bölgedeki en büyük proje olacak. Hem Çayyolu’nun hem de ortağımız Tepe İnşaat’ın potansiyeli sayesinde Park MOZAİK’in çok güzel bir proje olacağına, bu çevreye çok şey katacağına ve de burada yaşayacak herkesin mutlu olacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

TEPE İnşaat CEO’su Bahadır Güngenci de “Ankara’dan çıkmış, Türkiye’nin gözbebeği olan TEPE ve MESA her biri 45 yıllık tecrübeye sahip iki büyük firma. Şimdiye kadar inşa ettikleri her evde insanları mutlu etmiş bu iki firma şimdi bu mutluluğu Park MOZAİK’e taşımayı hedefliyor. Şehre yakın, kendi içinde önemli bir kompleks barındıran bu proje için 45’er yıllık tecrübeyi içinde taşıyan çok güçlü bir kadro oluşturduk. İş güvenliğini ve kaliteyi öne çıkaran bir anlayışla bu işi yapmaya devam edeceğiz. Burada sadece Park MOZAİK için değil iki firmanın dostluğu ve gelecekteki yeni ortaklıklarının temelini atmanın mutluluğunu da yaşıyoruz. “ diye konuştu.

Konuşmaların ardından proje ortakları TEPE ve MESA firmalarının tüm yöneticileri, davetlilerin alkışları eşliğinde Park MOZAİK’in temeli atıldı. 

Üç senede tamamlanması planlanan projede ilk evler sahiplerine 2016’da teslim edilecek.

Yaşamın tüm renkleri Park MOZAİK'te

Park MOZAİK’te 3’ü kule 10’u yatay olmak üzere toplam 13 blok ve 885 konut bulunuyor. Park MOZAİK, büyüklükleri 92 ile 240 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dairelerle farklı ihtiyaçlara göre seçenekler sunuyor.


Toplam 75 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek olan Park MOZAİK, bu geniş alanı ince bir zevkle tasarlanmış peyzaj ve burada yaşayanların her ihtiyacına hitap edecek sosyal mekanlar sunarak değerlendiriyor. Araç trafiği yerin altından işleyecek Park MOZAİK’te 180 adet araçlık açık, 1.270 araçlık kapalı otopark bulunuyor.

Eşsiz peyzajı ile bölgesindeki diğer projelerden ayrılan Park MOZAİK, geniş yeşil alanlar, büyük ve küçük süs havuzları, çocukların dilediğince oynayabileceği macera adası ve anfi tiyatro gibi imkanlar sunuyor. Park MOZAİK’te kule blokların altında, içinde fitness salonu, yaz aylarında açık havada güneşlenme keyfi sunan kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu ve sauna yer alan 2.000 metrekarelik bir sosyal tesisi bulunuyor. 

Elverişli konumuyla şehre yakın fakat karmaşasına uzak olma ayrıcalığı sunan Park MOZAİK, hem ailelere, kaliteli vakit geçirebilecekleri, keyif, huzur, güvenlik, estetik ve kalitenin mozaik uyumuyla bir arada geldiği bir yaşam alanı hem de proje ortaklarının güçlü yapısı ve bulunduğu bölgenin hızla artan değeriyle sağlam bir yatırım şansı veriyor.





Geri Dön