18 / 04 / 2024

Patladı... Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu: ''Doları tut tutabilirsen''

Patladı... Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu: ''Doları tut tutabilirsen''

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) trafından  Temmuz 2022’ye yönelik Dış Ticaret İstatistikleri şimdi açıklandı. Selçuk Geçer, istatistikler ile ilgili ''patladı'' yorumu yaptı ve hemen ardından doların ne olacağını açıkladı.



DOLARI TUT TUTABİLİRSEN

Ünlü Ekonoist Selçuk Geçer Dış Ticaret istatisklerinin açıklannmasından sonra twitter hesabı üzerinden ''Patladı...Doları tut tutabilirsen'' ifadelerine yer verdi. Dolar kurunun yükselişinin hız kazanacağını belirten Selçuk Geçer yatırımcıları bu noktada uyardı.

Selçuk Geçer dolar kuru için de daha önceden yapmış olduğu yorumlarda doların yükseleceğini ve 30 TL seviyesini aşağacağını söylemişti. Elinde dolar olanlar ve dolar almak isteyenleri tek tek uyaran Selçuk Geçer doların gittikçe güç kazanacağının da vurgusunu yaptı. 

Seluçuk Geçer; Fed’in faiz kararlarını da değerlendirdi ve Fed’in ard arda 75 baz puan arttırmasın ardından faiz konusunda kısmaya gideceğini ve geri fren yapacağını belirtti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön