25 / 04 / 2024

dolar selçuk geçer

dolar selçuk geçer

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru için '' ilk 30 TL, sonra 60 TL en son 70 TL seviyelerine hazır olun'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Patladı... Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu: ''Doları tut tutabilirsen''

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) trafından  Temmuz 2022’ye yönelik Dış Ticaret İstatistikleri şimdi açıklandı. Selçuk Geçer, istatistikler ile ilgili ''patladı'' yorumu yaptı ve hemen ardından doların ne olacağını açıkladı.

Dolar zincirleri kırdı artık özgür! Dolar bugün kaç TL? İşte 31 Temmuz 2022 güncel dolar kuru...

Dolarda son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından oldukça yakından izleniyor. Uzun bir süre 17 Türk Lirası seviyelerinde gezinen dolar 18 TL oldu mu? Dolar düştü mü, yükseldi mi? 1 dolar kaç TL? Bugün dolar kuru ne kadar oldu? İşte 31 Temmuz 2022 dolar kuru!

Selçuk Geçer, doların 20 TL olacağı tarihi açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, son dolar yorumu ile bu kez herkesi şaşırttı. Selçuk Geçer'in açıklamaları sosyal medyada da olay oldu

Dolar 35 TL olacak diyen Selçuk Geçer'den son dakika '' ikiye katlar'' yorumu! Doları olanlar gardınızı alın!

Dolar için yaptığı çılgın yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den ''Dolar ikiye katlar'' yorumu geldi. Doları olanlar hemen gardınızı alın! İşte Selçuk Geçer dolar yorumu... 

Dolar Aralık'ta bu kadar olacak! Selçuk Geçer'den dikkat çeken açıklama! Hemen bakın, pişman olmayın!

Dolar denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan ekonomist Selçuk Geçer, vatandaşlara dolar ile seslendi. Ekonomist Geçer, doların kademeli olarak kaç lira olacağını paylaştı.

Ekonomist Selçuk Geçer doları olanları tir tir titretti! Dolar değer kaybedecek diyerek olacakları peş peşe açıkladı

Ekonomist Selçuk Geçer son dakika dolar ile ilgili değerlendirmelerine devam ediyor. Selçuk Geçer'den doları olanları tir tir titretecek bir açıklama geldi.

Dolar kahini Selçuk Geçer dolardan para kazanmanın sırrını paylaştı!

Selçuk Geçer, dolardan para kazanmanın bilinmeyen formülünü verdi! Sırrı ifşa etti! Elinde dolar olanlar baksın!

Selçuk Geçer dolarda sır gibi saklanan formülü açıkladı! Elinde dolar olanlar pişman olmadan hemen bakın!

Elinde dolar olanlar ve dolar almak isteyen milyonlarca kişi, dolar ile ilgili uzman yorumlarını takip ediyor. Son dakika ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise dolar ile ilgili sır gibi saklanan bir formülü açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Selçuk Geçer'den net tarih: 'Dolar 20 TL olacak'

Doları bilen ekonomist Selçuk Geçer, 20 TL seviyeleri için tarih verdi.

Ekonomist Selçuk Geçer 1 dolarınız varsa bile satmayın diyerek kritik tarihi açıkladı!

Dolar kurundaki sert düşüşler bir çok yatırımcıyı üzdü. Bu durum karşısında yatırımcılar dolar yorumlarını araştırmaya başladı. Ekonomist Selçuk Geçer 1 dolarınız varsa bile satmayın diyerek kritik tarihi açıkladı. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! Yıl sonunu işaret etti!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili tahminlerine bir yenisini ekledi ve elinde 1 doları olanlara bile uyarıda bulundu.

Selçuk Geçer'den ters köşe dolar yorumu! Öyle bir açıklama yaptı ki kimse beklemiyordu! Görenlerin ağzı açık kaldı

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, her zaman doların yükseleceğine yönelik yorumlar yaparken son dakika gelen açıklaması herkesi ters köşe yaptı. Dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenlerin ağzı kaldı. İşte son dakika dolar açıklaması.

Selçuk Geçer'den çok konuşulacak dolar uyarısı!

Ekonomist Selçuk Geçer, elinde az miktarda dolar olanlara da seslenerek, ”Sakın satmayın” uyarısında bulundu.

Dolar kahini Selçuk Geçer neyin fırlayacağını neyin çakılacağını açıkladı!

Selçuk Geçer, evi ve arabası olanlara uyarılarda bulunarak, doların gidişatı için de tarihi uyarılar yaptı.

Doların 35 TL olacağını söyleyen Dolar Kahini Selçuk Geçer arabası ve evi olanları acil uyardı! Kırmızı alarm

Dolar kurunun 35 TL olacağını söyleyen Dolar Kahini Selçuk Geçer, evi ve arası olanlar için acil uyarıda bulundu. İşte ayrıntılar...

dolar selçuk geçer Haberi

dolar selçuk geçer

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumları gelmeye devam ediyor. Dolar/TL kurunun 18,21 seviyesi ile rekor tazelemesinden sonra yatırımcıları uyararak seviyeleri tek tek açıklayan Geçer, hazır olun dedi.

Dolar için ilk 30 TL, sonra 60 TL en son ise 70 TL seviyesinin görüleceğini söyleyen Selçuk Geçer dolar kurunun çok hızlı geldiğini aktardı.

Selçuk Geçer dolar kuru için ciddi rakamların olacağını belirterek yatırımcıları öncesinde uyardı. Devletin uygulamış olduğu para politikaları sonucu 1994 yılında yaşanan kriz gibi bir krizin tekrar yaşanabileceğini söyledi. 

Dolar/TL kurunun yıl sonunda 30 TL seviyesini görebilecerğini söyleyen Geçer, şunları söyledi...

DOLAR İLK 30 TL OLACAK...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun bu ay içinde 20 TL seviyesini geçeceğini söyledi. İlerlşeyen aylar için beklentilerini tek tek açıklayan Geçer doların 30 TL...