16 / 04 / 2024

Selçuk Geçer ''Dolar için ilk 30 TL sonra 60 TL en son 70 TL seviyesine hazır olun'' Dolar gaza bastı geliyor

Selçuk Geçer ''Dolar için ilk 30 TL sonra 60 TL en son 70 TL seviyesine hazır olun'' Dolar gaza bastı geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru için '' ilk 30 TL, sonra 60 TL en son 70 TL seviyelerine hazır olun'' diyerek yatırımcıları uyardı.



Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumları gelmeye devam ediyor. Dolar/TL kurunun 18,21 seviyesi ile rekor tazelemesinden sonra yatırımcıları uyararak seviyeleri tek tek açıklayan Geçer, hazır olun dedi.

Dolar için ilk 30 TL, sonra 60 TL en son ise 70 TL seviyesinin görüleceğini söyleyen Selçuk Geçer dolar kurunun çok hızlı geldiğini aktardı.

Selçuk Geçer Dolar için ilk 30 TL sonra 60 TL en son 70 TL seviyesine hazır olun Dolar gaza bastı geliyor

Selçuk Geçer dolar kuru için ciddi rakamların olacağını belirterek yatırımcıları öncesinde uyardı. Devletin uygulamış olduğu para politikaları sonucu 1994 yılında yaşanan kriz gibi bir krizin tekrar yaşanabileceğini söyledi. 

Dolar/TL kurunun yıl sonunda 30 TL seviyesini görebilecerğini söyleyen Geçer, şunları söyledi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön