25 / 04 / 2024

Peker GYO'nun Çamlıca'daki arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO'nun Çamlıca'daki arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO, Çamlıca'daki arsasının gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Çamlıca'daki arsasının değeri ne kadar?



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çamlıca arsanın gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Peker GYO tarafından Çamlıca'daki arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu taşınmazlar İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi, Ord. Prof. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde bulunuyor. Konu taşınmazlar D100 Otoyolu’na 85 metre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 3.2 kilometre, Çamlıca Tepesi’ ne 3 kilometre ve Üsküdar Devlet Hastanesi’ne 4.80 kilometre kuş uçuşu mesafede yer alıyor.

Peker GYO nun Çamlıca daki arsasının değeri ne kadar?

Taşınmaza İstanbul yönünden ulaşmak için; Acıbadem Caddesi üzerinde Çamlıca istikametine doğru ilerlerken Acıbadem Metrobüs Durağı üzerinden çevre yolunu Çamlıca istikametinde geçtikten sonra ilk sola sapılarak Ord. Prof. Fahrettin Kerim Gökay Caddesine giriliyor. Taşınmaz bu cadde üzerinde yaklaşık 180 m yol alındığında solda kalıyor.

Çamlıca'daki arsanın nihai değer takdiri; 31.12.2021 tarihli değeri için 292 milyon 980 bin TL olurken katma değer vergisi dahil toplam değeri ise 345 milyon 716 bin TL olarak belirlendi.

Peker GYO'nun KAP açıklaması:

Çamlıca arsası ile ilgili olarak hazırlatılan 2021 Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya İçin tıklayın

Peker GYO 2021'de 36.8 milyon TL satış işlemli gerçekleştirdi!

Peker GYO, İngiltere'de 4.3 Milyon GBP'a arsa aldı!

 


Geri Dön