26 / 04 / 2024

Pelikan Göl Evleri nerede?

 Pelikan Göl Evleri nerede?

Firma: Sarp Gayrimenkul

Proje: Pelikan Göl Evleri

Sarp Gayrimenkul imzasıyla yükselen projede 700 adet daire bulunuyor. 15 bin metrekareden oluşan doğal gölün etrafındaki daireler 17 blok şeklinde yükseliyor."Pelikan Göl Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.



Pelikan Göl Evleri projesinde kreş, Türk hamamı, sauna, kuaför, fitness salonu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, bisiklet ve yürüyüş parkuru ve kano ve deniz bisikleti, olimpik havuz, çocuk havuzu, cafe, kır çay bahçesi gibi sosyal donatıları bulunuyor.


Pelikan Göl Evleri projesinde daireler studyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Pelikanlar bulunan ve amatör balıçılık da yapılabilinen göl 15 bin metrekareden oluşuyor.


Pelikan Göl Evleri projesinin 25 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Temelleri atılan proje 56 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Toplam 700 adet daireden oluşan proje  Sarp Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor.


Pelikan Göl Evleri' nde teslimler Aralık 2016 yılında gerçekleşecek. Projedeki dairelerin fiyatları 36 bin 900 TL' den başlıyor ve 145 bin TL' ye kadar yükseliyor.


Pelikan Göl Evleri nerede?

Proje  İzmir  İl'i Menemen İlçe' sinde yükseliyor.


Pelikan Göl Evleri nerede?

Adres: Cumhuriyet Mahallesi 7508 Sok No:1/A Koyundere/ Menemen İZMIR


Pelikan Göl Evleri iletişim

Tel: 0232 846 19 46 

Web: http://www.pelikangolkonaklari.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön