25 / 04 / 2024

Pendik'e bölge hastanesi inşa edilecek!

Pendik'e bölge hastanesi inşa edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik'e de büyük bir bölge hastanesinin yapılacağını müjdeledi...



Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Çamçeşme Mahallesi'nde düzenlenen Pendik mitinginde yaptığı konuşmada, CHP'nin Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül'ün, İstiklal Marşı'nı okumadığını belirtti.

İlçeye 3 bin 547 derslikli 297 okul yapıldı

Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "17 yılda neler yaptınız" dediğini belirterek, ilçeye ve İstanbul'a yapılan yatırımların videosunu gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan, eğitimde ilçeye 3 bin 547 derslikli 297 okul yapıldığı bilgisini veren Erdoğan, Sancaktepe'ye 3 bin 500 yataklı büyük şehir hastanesi yapmak için ihale hazırlıklarının başladığını ifade etti. 

Pendik'e de büyük bir bölge hastanesinin yapılacağını belirten Erdoğan, Sancaktepe'nin yarım saat uzakta olduğunu, bu sürenin ambulansla daha da kısalacağını ifade etti. 

Erdoğan, "Biz size efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik." diyerek, 535 yataklı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle 5 sağlık tesisi inşa ettiklerini,  TOKİ  olarak 2 bin 180 konutun tamamlanıp sahiplerine teslim edildiğini söyledi. 

"Azmedersek, Rabbim neticesini verir"

otoyol ve kavşaklar yapıldığını da dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

"Ama onların buralarda zaten en ufak bir eseri yok ki. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Sabiha Gökçen Havalimanı çalışmıyordu. Biz geldik, çalıştırdık ve yetmedi şimdi yeni bir pist yapıyoruz. Niye? İş bilenin, kılıç kuşananın. Gebze Halkalı Banliyö Hattı'nı açtık. Bunu Marmaray'la bağladık ve Anadolu'yu Avrupa Yakasına Marmaray'la bağlamış olduk. 26 kilometrelik Kadıköy, Kartal, Pendik, Tavşantepe Metro Hattı'nı ilçemize kazandırdık. Çeşitli bölgelerimizde 15 adet yol, 18 adet köprü kavşak ve bağlantı yollarını tamamladık. Mahallelerimize 45 park yaptık. 4 parkın yapımına devam ediyoruz. Millet bahçeleriyle, millet kıraathaneleriyle buraları daha da zenginleştireceğiz." 


Geri Dön