19 / 04 / 2024

Petrolün varili 300 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne kadar olur?

Petrolün varili 300 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne kadar olur?

Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin etkileri ile petrolün varili gittikçe yükseliyor. Petrolün varili bugün 122 dolardan işlem görürken yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Peki petrolün varili 300 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne kadar olur?



Dün 122,34 dolara kadar yükselen petrolün varil fiyatı günü 121,6 dolar seviyesinde tamamladı. Petrolün varil fiyatı, bugün saat 10:51 itibariyle kapanışa göre yüzde 0,43 artışla 122,72 dolar oldu.

Petrolün varilindeki yükselişte gündemdeki gelişmeler etkili olurken, ABD Başkanı Biden, bugün Rusya Ukrayna savaşı gündemi ile  NATO zirvesi, G7 zirvesi ve sonrasında Avrupa Konseyi zirvesine katılacak. Biden'ın, NATO liderleri ile yapılacak zirvenin ardından Rusya'ya yönelik yeni yaptırımların olacağı yönünde açıklamaları merakla bekleniyor. Açıklamalar öncesinde ise petrolün varilinde yükseliş hız kesmeden devam ediyor. 

Petrolün varili 300 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne kadar olur?

Öte uyandan dünya genelinde petrol ile ilgili hangi gelişmelerin yaşandığı merak edilip araştırılıyor. İran'ın petrol satışı ne durumda? Putın ne istiyor? Biden OPEC'ten ne istedi? İşte son dakika gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön