25 / 04 / 2024

Pırlanta tektaş kolyeler 3 bin 540 TL'den başlıyor! İşte Koçak pırlanta tektaş kolye 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş kolyeler 3 bin 540 TL'den başlıyor! İşte Koçak pırlanta tektaş kolye 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Koçak'ta pırlanta kolyeler 3 bin 540 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Üstelik pırlanta tektaş kolyelerde yüzde 45 indirim de bulunuyor. Peki Koçak tektaş pırlanta kolye fiyatları ne akdar? İşte Koçak tektaş pırlanta kolye 26 Eylül 2022 fiyat listesi...



Pırlanta teştaş kolye almak isteyenler pırlanta tektaş kolye fiyatlarını merak ediyor. Koçak tektaş pırlanta kolyeler yüzde 45 indirimle 3 bin 540 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Pırlanta tektaş kolyeler 3 bin 540 TL den başlıyor! İşte Koçak pırlanta tektaş kolye 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Kadınların vazgeçilmez takısı olan pırlanta kolyelerin fiyatları binlerce kadın tarafından araştırılıyor. 

Kadınların boynunu zarif duruşlarıyla süsleyen pırlanta kolyeler, birçok farklı modeliyle her gün ve her kombin için tamamlayıcı olmuştur.

Peki Koçak tektaş pırlanta kolye fiyatları ne akdar? İşte Koçak tektaş pırlanta kolye 26 Eylül 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön