19 / 04 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten flaş dolar uyarısı! Doları olanlar ya da dolar alacaklar hemen bu kritik uyarılara bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten flaş dolar uyarısı! Doları olanlar ya da dolar alacaklar hemen bu kritik uyarılara bakın!

Piyasa kahini olarak bilinen altın ve para piyasaları uzmanı, ekonomi yazarı İslam Memiş, dolar yatırımcılarına çok önemli uyarılar yaptı. Peki İslam Memiş yatırımcıların gözdesi dolar kuruyla ilgili neler söyledi. İşte detaylar...




DOLAR KURUNDAKİ HAREKETLİLİĞE DİKKAT

Yaptığı açıklamada dolardaki gün içi hareketlilik ve makas aralığı için önemli uyarılar yapan İslam Memiş, "Dolar TL 16.65'te. Gün içinde 16,56 - 16.76'yı takip edeceğim." diyerek, geniş bant aralığının yeniden gündemde olduğunu söyledi.

Piyasa Kahini İslam Memiş ten flaş dolar uyarısı! Doları olanlar ya da dolar alacaklar hemen bu kritik uyarılara bakın!

Yaptığı açıklamada bu haftada biraz günlük bazda, haftalık bazda geniş bant aralığına, makas aralığına dikkat etmek gerektiğini kaydeden İslam Memiş, "Her sert geri çekilmeden sonra makas aralıklarının bankalarda açık olduğunu görüyoruz. Gün içindeki dalgalanmalar makas aralığının açılması anlamına geliyor." dedi.

Piyasa Kahini İslam Memiş, yine yaptığı flaş açıklamada bugüne kadar uyarıları dikkate almayanların varlıklarını yerine koyacaksa ekranda gördüğü kurlara aldandığını ve geri çekilmesini beklediğini ancak bu makas aralığını göz önünde bulundurmadığını söyledi.

Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Elinde altın olanlar ya da almak isteyenler hemen bakın!

Herkes doları konuşuyor ama o para birimi de yerlerde! Yatırımcılara bir darbe de ondan geldi! Son dakika!

Altın bu yılın geri kalanında o rakamı görecek! Altında 6 ay sonraki bu rakamı duyan inanamadı! Yok artık daha neler!

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön