11 / 05 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten flaş dolar uyarısı! Doları olanlar ya da dolar alacaklar hemen bu kritik uyarılara bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten flaş dolar uyarısı! Doları olanlar ya da dolar alacaklar hemen bu kritik uyarılara bakın!

Piyasa kahini olarak bilinen altın ve para piyasaları uzmanı, ekonomi yazarı İslam Memiş, dolar yatırımcılarına çok önemli uyarılar yaptı. Peki İslam Memiş yatırımcıların gözdesi dolar kuruyla ilgili neler söyledi. İşte detaylar...



Altın ve para piyasaları uzmanı, ekonomi yazarı İslam Memiş dolarla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Haber Global'de yer alan habere göre, yaptığı açıklamaların yatırım tavsiyesi olmadığına değinen İslam Memiş, TL'de bekleyenlerin, alım yapanların, yapmayanların piyasaları nasıl takip etmesi gerektiğinden, yurt dışında yaşanan gelişmeler piyasaları nasıl etkileyeceğine kadar pek çok sorunun yanıtını vermeye çalışacağını söyledi.

Piyasa Kahini İslam Memiş ten flaş dolar uyarısı! Doları olanlar ya da dolar alacaklar hemen bu kritik uyarılara bakın!

TL'de bekleyenlerin ciddi fırsatlar bulduğunu gördüklerini dile getiren Piyasa Kahini İslam Memiş, gün içinde yaşanacak olan düşüşlerin alım fırsatı yaratacağını, satılan varlıkların yerine koyulabileceğini ifade ettiğini kaydederek, "Dolar TL 16.07'ye kadar, gram altın 950'ye kadar gerilemişti. Tekrar toparlandı, dün de direnç seviyesini zorladığını gördük." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön