27 / 04 / 2024

Piyasalarda son durum: Euro/TL bu hafta ne kadar oldu?

Piyasalarda son durum: Euro/TL bu hafta ne kadar oldu?

Döviz piyasasında bu hafta içi ani iniş ve yükselişler yaşandı. FED'in faiz kararı ve Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekatların hız kesmeden devam etmesi döviz piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki euro bu hafta ne oldu? Euro kuru bu hafta kaç lira oldu?



EURO KURU NE OLACAK?

Rusya Ukrayna arasındaki gerilimlerin devam etmesi döviz kurlarını yükseltecek. Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin son günlerde gelen ılımlı açıklamalar yerini olumsuz değerlendirmelere bıraktı. Bu da küresel risk iştahını yeniden bozulmasına neden oldu. FED'in faizleri artırmasının ardından  ve gerilimlerin devam etmesi döviz kurlarına değer kazandıracak.

Döviz piyasası güne hareketli başladı! Euro/TL güç topluyor...

Euro/TL yükseliyor! İşte 18 Mart 2022 euro kuru!

Euro FED sonrası değer kazandı! İşte 17 Mart 2022 euro kuru!

FED faiz kararı sonrası euro kaç lira oldu?

Euro 15 seviyesine yaklaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön