19 / 04 / 2024

Platin fiyatlarında son durum ne? Platin bugün ne kadar?

Platin fiyatlarında son durum ne? Platin bugün ne kadar?

Platin fiyatları bugün yükselişe geçti. Platinin ons fiyatı bugün yüzde 1,18 artış gösterdi. Peki bugün platin fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Haziran 2022 platin fiyatlarında son dakika...



PALADYUMDA GERGİN BİR ORTAM 

Bu yıl, Ukrayna'daki savaş nedeniyle fiyatların Mart ayında fırlamasının ardından ciddi bir deflasyon dönemine girdi. Platin yüzde 19 düşüşle 940-950 dolara, paladyum yüzde 34 düşüşle 2.000-2.020 dolara ve rodyum yüzde 22 düşüşle 15.600 dolara düştü. Kıymetli madenlere yönelik talep endişelerinin yanı sıra Fed'in faiz artırımı ve doların artan cazibesi de etkili olmaya devam ediyor.

Platin fiyatlarında son durum ne? Platin bugün ne kadar?

Dünya Platin Konseyi Araştırma Başkanı Trevor Raymond, “Yenileme çabası muazzam bir şekilde arttı. Bir otomobil üreticisinin yapabileceği tasarruf miktarı çok büyük. Paladyumun fiyatı ve bulunabilirliği konusundaki endişeler bu eğilimi körüklüyor” dedi.

Platin paladyumu tahtından etmeye geliyor! Platinde son dakika! Platin fiyatları ne kadar oldu?

Platin fiyatı dibe vurdu! Platin ne kadar? Platin fiyatları kaç dolar? İşte platin fiyatları 14 Haziran 2022...

Platin fiyatı artar mı? Platin fiyatlarında hayrete düşüren gelişme!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön