26 / 04 / 2024

POCO C40 sonunda Migros'a geldi! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

POCO C40 sonunda Migros'a geldi! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros akıllı telefon satışları ile merak uyandırmayı başarırken, bu kez de POCO C40'ı indirimli fiyatı ile satışa sundu! Peki, Migros'ta POCO C40 fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...



Migros geçen sezon akıllı telefonlarıyla dikkat çekti! Migros bu kez POCO C40'ı indirimli fiyatı ile satışa sundu! Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken Migros web sitesinden POCO C40'ı online bir şekilde satın almak.

Segment lideri performansı ve  benzeri görülmemiş fiyatıyla rekabeti geride bırakan POCO C40, bir POCO telefonunda şimdiye kadar kullanılan en büyük ekrandır. 6.71 inçlik Dot Drop LCD ekranı, kullanıcılara en iyi izleme deneyimini sunmayı amaçlıyor. Ayrıca çizilmeye karşı dayanıklı  Corning Gorilla® Glass ekranı ile  kalite sunar. 

POCO C40 sonunda Migros a geldi! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

400 nit'e varan parlaklık, güneş ışığı modu vb. özellikleriyle dikkat çeken bir ekran. Fonksiyonlara ek olarak, güneş ışığına göre parlaklığı akıllıca ayarlar. Okuma modu  ekranı daha sıcak  bir renk sıcaklığına değiştirir ve uzun süreli okuma gözleri daha az yorar. 

POCO C40, 13 megapiksel birincil kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü ile arkada çift kamera kurulumuna sahip. Cihazın ön kamerası ise 5 megapiksel. Bu yapılandırma, her saniyeyi en yüksek netlik ve hassasiyetle yakalayabilen birkaç yeni fotoğraf, video işlevi ve moduna sahiptir. 5 megapiksel ön kamera görüntülü  aramalar ve özçekimler için biraz mükemmellik sunarken, 2 megapiksel derinlik algılayıcı lens, fotoğraf kompozisyonlarında mükemmel estetik ve kaliteyi artırmak için gerçek zamanlı derinlik algılama sunar. 

Peki, Migros'ta POCO C40 fiyatları ne kadar? Migros'ta POCO C40 fiyatları kaç TL'ye satılıyor? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön