16 / 04 / 2024

Polimeks ve Rixos'un işbirliği, Eskişehir'e termal otel getirdi!

Polimeks ve Rixos'un işbirliği, Eskişehir'e termal otel getirdi!

Polimeks İnşaat'ın sahipleri Erol Tabanca ve Cem Siyahi'nin memleketleri Eskişehir'de yaptırdığı otelin işletmesini Rixos aldı. 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Eskişehir'deki otelde 164 oda yer alıyor...



Polimeks ve Rixos'un işbirliği, Eskişehir'e termal otel getirdi. 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Eskişehir'deki otelde 164 oda yer alıyor. 



TÜRKİYE 'nin en büyük yurt dışı müteahhitlik şirketlerinden Polimeks İnşaat'ın sahipleri Erol Tabanca ve Cem Siyahi'nin memleketleri Eskişehir'de yaptırdığı otelin işletmesini Rixos aldı. 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen otel Eskişehir'in ilk termal ve spa oteli olma özelliği taşıyor. 


Rixos'un Anadolu'daki dördüncü otel yatırımı olan Eskişehir'deki otelde 164 oda yer alıyor. Otelin işletmesi amacıyla yapılan imza töreninde konuşan Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, ''Doğup büyüdüğümüz bu kentteki araziyi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı ihaleden aldık. 20 Haziran'da açılacak olan Eskişehir'in ilk termal ve 5 yıldızlı oteli olmasıyla dikkat çekiyor. Otelde 2 bin 200 metrekare spa alanı oluşturduk" dedi. 

Rixos Grubu'yla birlikte hem yurt içinde hem de yurt dışında planlandıkları başka projeleri olduğunu ifade eden Tabanca, bunun için araştırmalarının sürdüğünü kaydetti. 


Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ise grubun Anadolu'daki dördüncü tesisinin Rixos Eskişehir olacağını belirterek, Polimeks İnşaat ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Ticari Hayat Gazetesi 


Geri Dön