19 / 04 / 2024

Prefabrik ev fiyatları 95 bin TL'den başlıyor! 100 metrekare prefabrik evler kaç TL? 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Prefabrik ev fiyatları 95 bin TL'den başlıyor! 100 metrekare prefabrik evler kaç TL? 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Çevre dostu olan prefabrik evler çok yüksek ısı, ses yalıtım verimliliği sağlar. Prefabrik evler tek katlı ve çok katlı seçenekleri ile neredeyse herkese hitap ediyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Çevre dostu olan prefabrik evler çok yüksek ısı, ses yalıtım verimliliği sağlar. Prefabrik evler tek katlı ve çok katlı seçenekleri ile neredeyse herkese hitap ediyor. Prefabrik evler, her mevsim içinde yaşanabilir bir hayat sunar, herhangi bir yapılı çevreye gerek duymaz.

Prefabrik evler hızlı üretim ve teslimat seçenekleri ile halkın gözdesi oluyor. Prefabrik evler istenilen yere taşınabiliyor. Mevcut planlamaya göre satılık prefabrik evler olduğu gibi sakinlerin isteklerine göre yapılabilmektedir. Daha kaliteli malzemelerden üretilen tek katlı prefabrik yapılar daha küçük yaşam alanları sağlıyor. 

131 bin TL ye sıfır ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ev sahibi olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını merak ediyor. Prefabrik evler betonarme bir eve göre çok daha ekonomik. 60 seneye kadar dayanıklılık gösteren pefabrik evlerin fiyatları 95 bin TL’den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön