25 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis ödeme!

Premier Kampüs Ofis ödeme!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Ofis teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Premier Kampüs Ofis ödeme bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...



İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de yükselen Premier Kampüs Ofis,  Fer Yapı  imzasıyla inşa ediliyor.  Premier Kampüs Ofis  ödeme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


20 dönüm arazi üzerinde yaşama geçirilen Kampüs Ofis, 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Premier Kampüs Ofis ödeme bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Yüzde 50'sinin yeşil alan için ayrıldığı Premier Kampüs Ofis Kağıthane'de küçük ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare, orta boy ofisler 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında alanlara sahip. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek.


Premier Kampüs Ofis ödeme!


Ofis projesi olarak inşa edilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis'te ofisler küçük, orta ve büyük olarak tasarlandı. Premier Kampüs Ofis ödeme bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Büyük ofislerin alanının 10 bin metrekareye kadar yükseldiği Fer Yapı Premier Kampüs Ofis'ta ofisler metrekaresi 2 bin 790 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Premier Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.


Telefon: 0212 272 49 09

Web Adresi: www.premierkampusofis.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön