23 / 04 / 2024

Propmax Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Propmax Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Didem Çelik, Kenan Beşli ve Sinem Çelik ortaklığında kuruldu. 



Propmax Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Didem Çelik, Kenan Beşli ve Sinem Çelik ortaklığında kuruldu. 

Propmax Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak, danışmanlığı ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri, ve diğer emlak alımı, satımı, danışmanlığı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, danışmanlığı ve pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı,danışmanlığı ve pazarlamasını yapmak. -Şirket amacını gerçekleştirmek için gayrimenkuller üzerinde ayni ve şahsi her türlü haklar tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir, ve ipotekleri fek edebilir.Üçüncü kişilerin borçlarına teminat teşgil etmek üzere üçüncü kişiler lehine şirkete ait taşınmazları ipotek verebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükuna , gayrimenklul mükellefiyeti , kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi, ifraz, taksim, parselasyon, ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Geri Dön