19 / 04 / 2024

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Vatandaş bazı ürünlerin fiyatlarına çok dikkat ediyor. Bunlardan bir tanesi de tuvalt kağıdı. Hemen hemen her marketin indirim listesinde bulunan ve temel ihtiyaçlardan olan tuvalt kağıdına bir indirim de PTT AVM'den geldi. 32'li tuvalet kağıdına yapılan indirimli fiyatı haberimizde.



Türkiye'nin ulusal posta hizmeti ve telekomünikasyon şirketi olan PTT'nin (Posta ve Telgraf Teşkilatı) bir iştirakidir. PTT AVM, Türkiye genelinde akaryakıt ve LPG (sıvılaştırılmış petrol gazı) istasyonları işletmektedir.

Şirket, PTT müşterilerine akaryakıt ve LPG dağıtım hizmeti vermek amacıyla 2001 yılında kurulmuştur. Bugün Türkiye genelinde 1.600'ün üzerinde akaryakıt istasyonu ve 1.000'e yakın LPG istasyonu bulunan PTT AVM, ülkenin en büyük akaryakıt dağıtım şirketlerinden biridir.

PTT AVM, akaryakıt ve LPG satışının yanı sıra oto yıkama, market, ATM hizmetleri gibi çeşitli hizmetleri de müşterilerine sunmaktadır. Şirket ayrıca kurumsal müşterilerine akaryakıt ve LPG dağıtım hizmeti de vermektedir.

PTT AVM'nin misyonu, müşterilerine kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı akaryakıt ve LPG hizmetleri sunarken, Türkiye ekonomisinin gelişimine katkıda bulunmaktır.

Tuvalet kağıdı, insanların tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için kullandıkları bir tür kağıttır. Tuvalet kağıdı, birçok farklı şekilde üretilebilir ve kullanım amacına göre değişen özelliklere sahip olabilir.

PTT AVM den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Genellikle rulo halinde satılan tuvalet kağıtları, yumuşak ve emici bir yapıya sahiptir. Bazı tuvalet kağıtları kokusuzdur, bazıları da hoş bir koku vermek için parfümlü olabilir. Ayrıca bazı markaların tuvalet kağıtları, sıvı emiciliği artırmak için nemlendirilmiş olabilir.

Tuvalet kağıtları, atık su sistemlerine zarar vermemek için çözünür ve kolayca parçalanabilen malzemelerden yapılmıştır. Bu nedenle, tuvalet kağıdı dışındaki malzemelerin (örneğin peçete, mendil vb.) tuvalete atılması önerilmez.

Tuvalet kağıdı, dünya genelinde yaygın bir tüketim ürünüdür ve birçok ülkede farklı markalar ve çeşitler bulunmaktadır.

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim


Geri Dön