25 / 04 / 2024

PTT Personel alımları ne zaman yapılacak? Başvurular başladı mı?

PTT Personel alımları ne zaman yapılacak? Başvurular başladı mı?

Geçtiğimiz günlerde PTT için 2022 senesi içerisinde 55 bin yeni personel alımı yapılacağı duyurulmuştu! Peki, PTT Personel alımları ne zaman yapılacak? Başvurular başladı mı? Sınav da hangi sorular sorulacak?



2022 PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

PTT Personel alımları hakkında ilgili henüz yeni bir duyuru yayınlanmadı.

PTT Personel alımları ne zaman yapılacak? Başvurular başladı mı?

PTT İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kişiler gerekli koşulları karşıladığı takdirde kurumların uygulayacağı sınav ya da mülakatlara katılım sağlayarak, başarı sağlanması halinde belli bir kadroda işe alınacaklar. Aynı zamanda her sene PTT kendi internet sitesinden ya da konuyla alakalı farklı sitelerinde alım yapılacak personel sayısı ile vatandaşları bilgi veriyor. PTT iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar için gerekli detaylar ise şu şekilde;

PTT iş başvurusunda bulunmak isteyenlerin takip etmesi gereken ilk adım PTT'nin resmi internet sitesinden başvuru alanlarını tercih etmektir.

Başvuru esnasında adaylar, tercih edecekleri alana göre tek bir seçimde bulunurken, kazandıkları puanlara göre değerlendirilmeye alınacak.

Diğer taraftan sınava katılmak isteyen kişiler sınav için gerekli parayı yatırılma işlemini Ziraat Bankası veya PTT'nin resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirler.

Peki, PTT iş başvurusu nasıl yapılır? Personel alımları ve iş ilanları...


Geri Dön