16 / 04 / 2024

Pulsar İnşaat sanayide kentsel dönüşümü başlattı!

Pulsar İnşaat sanayide kentsel dönüşümü başlattı!

Pulsar İnşaat'ın Trios 2023 projesi İstanbul İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattıklarını belirtti...



Pulsar İnşaat'ın Trios 2023 projesi İstanbul İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattıklarını belirtti.



Sanayi ve ticaret merkezi olarak İstanbul İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Trios 2023, bugüne kadar hiç yapılmamış bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Konumu, altyapısı, teknoloji ve tasarımıyla sanayi komplekslerinden farklı olan Trios 2023 projesi, 63 bin metrekarelik bir alan üzerine 301 metrekare olarak inşa ediliyor. Toplam 250 atölye, 45 mağaza, 11'er katlı ofis/otel/iş merkezi kullanımına uygun 2 kule binanın yer aldığı projede blokların ikisinde atölye ve dükkanlar, üçüncüsünde ise çarşılar bulunuyor.


2023 VİZYONUYLA ÖRTÜŞÜYORUZ


Türkiye'nin 2023 yılı ekonomi hedeflerinde 500 milyar dolarlık bir ihracat hedefi olduğunu bu noktada da herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyleyen Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, Trios 2023 projesini Yeni Şafak'a anlattı. Türkiye ekonomisine üreterek katkı sunan iş adamlarına daha iyi çalışma şartları sunmak için bu projeyi tasarladıklarını belirten Bektaş, şunları söyledi: '2023 yılında Türkiye'nin hedefleri büyük. Bizde Trios 2023 olarak bu hedefin gerekliliklerini karşılayan modern ve sağlam altyapılı sanayi projelerinin öncüsü olmaktan mutluyuz. Kentsel dönüşüm devam ederken biz de 'sanayi mekanlarının dönüşümü' başlattığımıza inanıyoruz. Sanayi mekanlarının da dönüşüme ihtiyacı olduğunu gösteren öncü bir proje.'


2 TONA DAYANIKLI KAT


Bektaş, 'Projemiz, ihtiyacı karşılayacak ve zihniyet değişimine neden olacak.


Dış cephesi plaza görüntüsünde. 7 metre yüksekliğimizi herkesin memnuniyetle karşıladı. Aks aralığımız 8,5 metre genişlikte. 1200 araçlık otoparkımız var. Elektrik problemini aşmak için 35 mwa'ye kadar bir güç sağlıyoruz. TIR'ları göz önüne alarak metrekarede 2 tona dayanıklı katlar yapıyoruz' dedi.


METREKARESİ 2 BİN 850 TL'DEN BAŞLIYOR


1980'lerin vizyonuyla yapılmış bir organize sanayi bölgesi içinde 2023'ün vizyonuyla yeni bir çalışma kompleksi kurduklarını belirten Bektaş, 'Projemiz, Ortadoğu, Balkanlar ve hatta Avrupa'nın en gelişmiş modern tesislerinden biri olacak. İlgi beklediğimizin çok üzerinde. İhtiyaç projesini hayata geçiriyoruz. Metrekaresi 2 bin 850 liradan başlayan fiyatlarla satışa başladık. Özellikle Bayrampaşa bölgesinden yoğun taleplerle karşılaşıyoruz' diye konuştu. Bektaş, sanayi sektörüne yönelik yeni büyük projelere de imza atacaklarını belirtti.



Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bektaş, 'Lansmandan bugüne gerçekleştirdiğimiz satışlar bizi memnun ediyor. Kurumahmutoğlu İnşaat ile yaptığımız işbirliğinin projemize kaktısı büyük oldu' diye konuştu.


Yeni Şafak 


Geri Dön