24 / 04 / 2024

Radisson Blu Hotel Kayseri'de Artaş Grubu ile hayata geçiyor!

Radisson Blu Hotel Kayseri'de Artaş Grubu ile hayata geçiyor!

Avrupa Konutları markalı konut projeleriyle inşaat sektörünün en güvenilir markaları arasında yer alan Artaş Grubu, faaliyet gösterdiği AVM ve turizm alanlarındaki yatırımlarına devam ediyor...




İnşaat, perakende ve turizm sektörlerinde başarılı projelere imza atan Artaş Grubu, bünyesinde bulunan Best Western Plus The President Hotel ve Best Western Citadel Hotel’e Kayseri’de inşasına başladığı Radisson Blu Hotel’i de ekliyor.


Kayseri’nin en yüksek ve en modern binası olarak öne çıkan otel, restoranı, balo ve konferans salonlarıyla şehrin ilklerini barındırıyor. 243 odadan oluşan Radisson Blu Hotel, Artaş Grubu’nun iştiraki Doruk Ticaret ve Yatırım tarafından hayata geçiriliyor.


Çevreye duyarlı yapısıyla yeşil bina konseptinde hayata geçirilen proje enerji tasarruflu donatılarıyla da Kayseri’de örnek niteliğinde bir proje olma özelliği taşıyor.


ŞEHRİN EN GENİŞ SAĞLIK KULÜBÜNE SAHİP


Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü “Ufuktaki Şehir Kayseri” projesi kapsamında şehri; sanayi, ticaret, turizm, sağlık, spor, eğitim ve kültür sanat gibi alanlarda cazibe merkezi haline getirilmesi hedefleniyor. 275 milyon Euro’luk bütçeye sahip proje kapsamında yer alan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi ile Kayseri, dünya turizmin de yeri daha da büyüyecek. Şehrin en gözde otel projesi olarak nitelendirilen Rezidor Hotel Group, bünyesinde bulundurduğu 1.100 metrekarelik sağlık, spor ve SPA alanı ile şehrin en büyük sağlık kulübü bünyesinde barındıracak.


Mimarisi ve donatılarıyla şehrin en modern otel projesi olan Radisson Blu Hotel, 21 kattan oluşuyor. 243 oda ve 8 toplantı salonunun yer aldığı projede, 3 restoran da bulunuyor. Panaromik şehir manzarısına ve Erciyes Dağı’na hakim çatı katında lüks bir restoran – bar alanının oluşturulacağı otel, konuklarına Türk hamamı, sauna, çeşitli terapi odaları, fitness merkezi ve yüzme havuzu içeren sağlık kulübünden yararlanma imkanı sağlayacak. 800 metrekarelik bir balo salonu içeren otelde toplam 600 metrekarelik toplantı salonları bulunacak.


ESTETİK MİMARİSİYLE ŞEHRİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK


Mimar Sinan’dan ve Selçuklu mimarisinden izler taşıyan Radisson Blu Hotel, Kayseri’nin yüksek binası olma özelliğine de sahip olacak.


Dünyanın en büyük otel işletmelerinden olan Rezidor Hotel Group ile lisans anlaşması yapan Doruk Ticaret ve Yatırım, Kayseri’nin merkezinde konumlandırdığı oteliyle şehre değer kazandıracak.


Kayseri’de hayata geçirilecek olan Radisson Blu Hotel’i de otel zincirlerine ekleyen Artaş Grubu, İstanbul’da da Best Western Plus The President Otel  ve Best Western Citadel Otellerinin yönetimini sürdürüyor. Her iki otel de 2010 ve 2011 yıllarında BW Uluslararası Oteller Zinciri’nin 4 bin oteli arasında “Global Kalite Ödülü”ne layık görülmüştü.


Geri Dön