25 / 04 / 2024

Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin tek global markası olan ®Realty-TR, uzun yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu kuruldu. Peki Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?



®Realty-TR, franchise türü olarak dünyanın en çok tercih edilen franchising sistemi "İşletme Tipi Franchising" sistemini tercih etmiştir. 

Burada Franchise Alan ve Franchise Veren arasında sadece ürün, servis ve marka alanında değil, bir bütün olarak işletme sistemi içerisinde pazarlama ve yönetimle ilgili tüm faaliyetler yer alır. Çok basit bir anlatımla, bu tür franchising "tabela satmak" değil, bir bütün olarak sistemin nasıl işleyeceğiyle ilgili her türlü bilgi ve deneyim aktarımı şeklinde tanımlanabilir. İşletme sistemi franchising sözleşmesinde yer alan 4 temel unsur şunlardır:  Franchise Alan sahip olduğu belirli bir ismin veya markanın kullanılması için Franchise Veren’e izin verir.  Franchise Alan üzerinde, sözleşme süresince devam eden bir denetim mevcuttur.  Yine sözleşme boyunca Franchise Veren, Franchise Alan’a belirli yardım ve hizmetlerde bulunur. Bu hizmetler sözleşmede açık olarak belirtilir.  Bu imtiyaza karşılık Franchise bedelinin ödeme şekli ve miktarı periyodik ödemeler şeklinde tespit edilir ve sözleşmede açık ve net olarak belirtilir. "Globali Yerele, Yereli Globale Sunan” anlayışı sayesinde ®Realty-TR dünyanın en verimli gayrimenkul franchising markası olarak kabul edilmiştir. 

Bu başarı sayesinde ®Realty-TR 2015-2016 yılında "Avrupa Birliği Tüm Tüketicileri Koruma Derneği" tarafından gayrimenkul sektöründe "İlk Tavsiye Edilen Altın Marka" olarak tescillenmiş; 2017-2018 döneminde de tek aday olarak gösterilmiştir. ®Realty-TR markasının kurucusu, gayrimenkul sektöründe ulusal ve uluslararası projelere imza atmış olan M. Fatih Elibol'dur. Elibol, gayrimenkul yatırım ve danışmanlık sektöründe uzun yıllara dayanan deneyimi ve kanıtlanmış global başarısı ile dünyanın beş kıtasında bu alanda hizmet vermiştir.

 

®Realty-TR Size Neler Sunuyor? 


1. İşletme Tipi Franchising Sistemiyle Kafanız Rahat! 
Uzun yıllar süren AR-GE çalışmaları sonucu, Realty-TR “İşletme Tipi Franchising” sistemini benimsemiştir. Bu tür franchising "tabela satmak" değil, bir bütün olarak sistemin nasıl işleyeceğiyle ilgili her türlü bilgi ve deneyim aktarımı şeklinde tanımlanabilir. Kısacası Realty-TR, ofisinizin açılışından, çalışanlarınızın sağlanıp, eğitilmesine kadar her türlü işleyişte yanınızda ve destekçiniz olacak, sizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacak.

2. %100 başarı için sahada bire bir eğitim! Dünyanın ulaşılması en zor değeri, tecrübe ve bilgidir. Doğru bilgi ve sahada elde edilmiş 20 yılı aşan tecrübeyle uluslararası gayrimenkul sektöründe var olan markamızın kurucusu bu şansı sizlerle buluşturuyor. Kendi bölgenizde ve ofisinizde size sunacağımız bire bir uygulamalı eğitimlerle başarmamanız için hiçbir nedeniniz kalmayacak. 

3. Başarı Nasıl Gelecek? A'dan Z'ye ofis yönetimi, saha çalışmaları ve hatta satış kapatma işlemlerini gerçekleştirmeyi deneyimli eğitmenlerimizden öğreneceksiniz. Genel Merkezimizde gerçekleştirilen üç günlük ilk eğitiminiz sırasında ise harita mühendisleri ve gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından tüm teorik bilgiler sizlere aktarılacak. Birinci etapta alacağınız bu pratik ve teorik eğitimlerin ardından ofisinizin kurulumuyla birlikte bölgenize yönlendirilecek uzman eğitim ekibi ile üç gün sürecek bire bir saha eğitimine katılacaksınız. Böylelikle başarıyı daha işin başında garanti altına alacaksınız. Bu eğitimlerle edindiğiniz bilgiler ışığında müşterilerinize en doğru ve kaliteli bir şekilde hizmet verecek ve sağlam adımlarla gayrimenkul sektöründe ilerlemeye başlayacaksınız. Realty Akademi tarafından size sunulan periyodik eğitimlerle de sık sık kendinizi geliştirme fırsatını bulacak ve ne kadar güçlü bir ailenin üyesi olduğunuzu her zaman hissedeceksiniz. Yıl boyu gerçekleşen sektörel ve kişisel gelişim eğitim programlarıyla da hızlı adımlarla bölgenizdeki gayrimenkul sektörünün öncülerinden biri olacaksınız. 

4. Kurumsal Hat Size Prestij Katacak ®Realty-TR’ın geliştirdiği sistem, franchise ofislerine ve müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Bu amaçla, Franchise Veren tarafından her franchise ofisine özel olarak kurumsal bir telefon hattı tahsis edilir. Mesai saatleri içerisinde ofise gelen çağrılar mesai saatleri dışında ve tatillerde genel merkezimize yönlendirilerek hiçbir çağrının cevapsız kalmaması sağlanmaktadır. 

5. Çağrı Merkezimiz 2 Dilde Hizmetinizde! İngilizce ve Türkçe olarak 2 dilde hizmet veren Çağrı Merkezimiz, müşteri kaybı yaşamanızı önler. Çağrı Merkezimiz aynı zamanda kaliteli hizmet vermenizi destekleyerek, müşteri memnuniyetini arttırmaktadır. 

6. Hiçbir Lisan Artık Size Yabancı Değil! ®Realty-TR sizin tüm dünya ile aynı dili konuşarak başarılı olmanızı sağlamaktadır.
Beş kıtadaki birçok ülkenin ana lisanında hizmet vermenizi sağlayan Genel Merkez Uluslararası Departmanı bölgenizdeki yabancı yatırımcıların tek tercihi olmanızı sağlar. Yatırımcıların ve alıcıların en büyük tercihi olan yabancı dillerde portföy sunumu uluslararası danışmanlarımız ile artık mümkün. 

7. Müşteri İlişkileri Yönetimini Tek bir Ekrandan Sağlayacaksınız Daima hizmetinizde olan yazılım ekibimiz tarafından geliştirilen ve SSL sertifikasyonuna sahip olan CRM sistemi (Müşteri İlişkileri Yönetimi) sayesinde bütün işlerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Randevu takibi, müşteri takibi, müşteri bilgilendirmeleri (SMS/ e-mail), ilan/portal takibi, ödeme ve birçok ihtiyacınızı tek bir ekrandan yöneteceksiniz. Bu sayede hem zamandan tasarruf edecek hem de müşterilerinize profesyonel bir hizmet sunacaksınız. 

8. Portföyünüz Dünya Dillerinde Alıcıya Ulaşacak! ®Realty-TR, portföyünüzü geniş kitlelere hitap eden ulusal ve uluslararası portallarda yayınlayarak gayrimenkullerinizin süratli bir şekilde müşteriye ulaşmasını sağlamaktadır. Portföyünüz, www.realty.com.tr adresine eklemenizin ardından 24 saat içinde, dünya dillerine çevirisi yapılarak anlaşmalı olduğumuz portallara manuel olarak yayılmaktadır. Bu iş için sizden ek bir bedel talep edilmemektedir. Personel, zaman ve paradan tasarruf etmenizi sağlayan, "İlan Yönetim Sistemi" ile artık portföyünüz dünyanın her köşesinde konuşulacak! 

9. Portföyünüz, Ulusal ve Uluslararası Gayrimenkul Fuarlarında! ®Realty-TR ulusal ve uluslararası prestijli gayrimenkul fuarlarına katılarak portföylerinizi dünyanın her kıtasından gelen alıcılar ile buluşturur. Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarında uzman pazarlama ekibi ile yer alan ®Realty-TR, farklı dillerde portföy katalogları hazırlayarak gayrimenkullerinizin nihai alıcı ve potansiyel yatırımcılara ulaşmasına destek verir. 

10. Bölgenizden Çıkıp 5 Kıtaya Uçmaya Hazırlanın! Beş kıtada; alım, satım, kiralama ve yasal danışmanlık hizmetini kim istemez? Bulunduğunuz bölgeden dünyanın beş kıtasına gayrimenkul alım-satım ve kiralama hizmeti veren tek ofis, siz olacaksınız!
®Realty-TR, her geçen gün artan iştirak ofisleri ile dünyanın birçok ülkesinde gayrimenkul satış ve kiralama hizmeti vermenizi sağlar. Aynı zamanda vatandaşlık, oturma izni vb. tüm yasal konularda da Uluslararası Pazarlama Departmanı ile müşterilerinize eksiksiz hizmet vermenizi sağlar. 

11. Bölge Koruma Sistemi Sayesinde Rakipsizsiniz! ®Realty-TR, sizin bölgenizde ikinci bir franchise ofisinin açılmasına izin vermez. Böylece bölgenizi koruyarak en yüksek başarıya ulaşmanızı sağlar. Bu sayede geliriniz ve başarınız, koruma altına alınır. Bölge Koruma Sistemi, bulunduğunuz belediye sınırlarını kapsar. Belediye sınırı, hizmet veremeyeceğiniz kadar geniş ise gerekli sayıdaki ofisin açılmasındaki öncelik, yine size sağlanır. Faaliyetinizi artırarak bölgenizde ek ofisler açmak ve yatırım yapmak istememeniz halinde ikinci seneden itibaren gelen talepler sizin onayınız ile değerlendirilir. 

12. En "Konsept Ofis" Sizinki Olacak! Sektörümüzdeki ilk "Model Ofis" uygulaması ®Realty-TR tarafından gerçekleştirilmiştir. Müşterilerinizi ağırlayacağınız bölümler dâhil olmak üzere, tüm kurumsal gereksinimleriniz için ofisiniz ®Realty-TR mimari dönüşüm ekibi tarafından tasarlanmaktadır.
 
13. Online Alışverişle Ofisinizin İhtiyaçlarını Karşılayabileceksiniz! "Online Alışveriş Platformu" ile zaman, en büyük kazancınız olacak! Müşterilerinize en doğru hizmeti sunmak için çalışırken işinizde de en kaliteli araç gereci kullanmalı ve bunlara en ekonomik fiyata sahip olmalısınız. Kurumsal kimlik, matbu evraklar ve pazarlama envanterlerinize ulaşabileceğiniz ®Realty-TR "Online Alışveriş Platformu" ile zaman, sizin de en büyük kazancınız olacak. 

14. Western Union İş Ortağınız Olacak! Ofisiniz aynı zamanda bir Western Union hizmet noktası gibi işlem yapabilecek. ®Realty-TR ile Western Union arasında gerçekleştirilen işbirliği sayesinde tüm müşteriler dakikalar içinde, banka hesabına gerek duymadan, yurt içi ve yurt dışı para transferini kolaylıkla gerçekleştirebilmektedir.

15. Kaliteyi Şansa Bırakamayız! Hatasız şekilde hizmet sunmanız için daima yanınızda olan ve sizinle birlikte çalışan ®Realty-TR, "ISO 9001-2008 Kalite Standart Sistemi" ne uygun hizmet vermektedir. ®Realty-TR, tüm franchise ofislerinde aynı kalite standartlarıyla hizmet sunulması için gerekli denetimleri yapar. Bu bağlamda sürdürdüğü "gizli müşteri" uygulaması ile de kalite standartlarını koruma altına almıştır. 

16. "Size Özel Projeler" İçin de Yanınızdayız! Bölgenizdeki inşaat firmaları ile size özel çalışmalar yapmanızı sağlayan "Özel Proje Departmanımız" ilk görüşmelerinizden sözleşme ve satış aşamasına kadar daima yanınızdadır. Çalıştığınız inşaat firmaları ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda satış işlemlerinde elde edilen hizmet bedeli %50 oranında paylaşılmakta olup pazarlama maliyetlerinin tamamı da ®Realty-TR Genel Müdürlüğü tarafından karşılanmaktadır. 

17. Ticari Gayrimenkul Portföyleriniz Nihai Sonuca Ulaşsın! Kurumsal gayrimenkullerin pazarlamasında dünyanın önde gelen markalarına danışmanlık hizmeti de veren ®Realty-TR, bölgenizdeki nitelikli gayrimenkullerin pazarlanmasında sizlerle birlikte hareket ederek daha hızlı sonuç elde etmenizi sağlar. Yapmanız gereken tek şey, portföyünüzdeki ticari gayrimenkulü Genel Merkez Ticari Gayrimenkuller Departmanı'na yönlendirmek! 

18. Kazancınıza Ortak Olmuyoruz! Bir anlamda kazancınıza ortak olmak anlamına da gelen "Royalty", aslında aylık cironuz üzerinden yapılan kesintidir. ®Realty-TR sizlere tam anlamı ile destek olmak adına "Royalty" bedeli talep etmemektedir. Böylelikle tüm kazancınız size kalır.


 


Geri Dön