25 / 04 / 2024

Realty World, Zirvedekilerin Buluşması etkinliğini düzenledi!

Realty World, Zirvedekilerin Buluşması etkinliğini düzenledi!

Markalı emlak danışmanlığı alanında 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Realty World Türkiye, geçen hafta KKTC'de üçüncü "Zirvedekilerin Buluşması" etkinliğini gerçekleştirdi



Şirketin gelenekselleşen franchise ofisler toplantısında 2012'de başarılı olan bayilere KKTC Başkanı İrsen Küçük'ün de yer aldığı törenle sekiz ayrı kategoride 142 ödül verildi. 2012'nin en başarılı ofisi markanın Antalya ofislerinden Neva Gayrimenkul oldu. Franchise ofisleriyle sürdürülebilir ve başarılı bir iletişim kurmak için düzenledikleri bu etkinliğin realty franchiselere manevi bir motivasyon sağladığını söyleyen Realty World Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, "Türk halkı alım, satım ve kiralama işlerini profesyonel emlak markaları üzerinden daha fazla oranda gerçekleştiriyor. 


Bize yönelik ciddi bir talep var. Buna bağlı olarak da yılsonunda 2012'ye göre yüzde 40 büyümeyi hedefliyoruz. Bilinçli emlak tüketicisinin artmasıyla alanımızda Türkiye lideri olacağımızı düşünüyoruz" dedi. 


Yılın ilk üç ayında piyasanın 2012'ye göre biraz durgun olduğuna değinen Baygan, ancak mart ayında canlanmanın başladığını belirtti. Türkiye'de konut alma iştahının devam ettiğini ifade eden Baygan'a göre, konut stoklan fazlalaşmış olsa da eline biraz para geçenler halen emlak ya da altına yatırım yapıyor. 


Baygan, "Emlak odalarına bağlı 20 bin emlakçı var. Ancak buna rağmen markalı emlak danışmanlığı zincirlerine bağlı olanların sayısı bin bile değil. Ancak bu durum zamanla değişecek. 


Türkiye'de her iki kişiden biri konut almayı planlıyor. Bu nedenle markalı emlakçıları çok hareketli günler bekliyor" diyor. 

Para Dergisi



Geri Dön