16 / 04 / 2024

Rekor zam geliyor hemen alın! Seneye hayal olacak!

Rekor zam geliyor hemen alın! Seneye hayal olacak!

2022 senesinde 3 bin TL’den başlayan ehliyet fiyatlarına büyük zam geliyor. Yeni yılda fiyatların 6.000 TL'yi bulmasını bekleyen sektör temsilcileri, vatandaşları yeni yıldan önce ehliyet almaları konusunda uyardı.



Bu yıl 3 bin TL’den başlayan ehliyet fiyatları da artan enflasyon rakamlarından nasibini aldı. Yeni yılda ehliyet fiyatlarına rekor zam gelmesi bekleniyor. İstanbul'da hizmet veren bir ehliyet kursu sahibi Kadir Çelik, yaptığı açıklamada yeni yılda ehliyet fiyatlarına rekor zam geleceğini ve 6 bin TL'yi bulacağını söyledi.

EHLİYET FİYATLARI NASIL BELİRLENİYOR?

Ehliyet fiyatları her sene Aralık ayında MEB ve valiliklerde kurulan komisyon tarafından yapılan maliyet esaslı hesaplar ile belirleniyor. Kadir Çelik konuyla ilgili olarak, “Pandemi ardından yaşanan ekonomik krizler nedeniyle tüm dünya genelinde enflasyon oranlarında gözle görülür artışlar yaşamaya devam ediliyor. Bu nedenler ile ehliyet fiyatları yeniden belirlenirken güncellenebilir bir taban fiyat çalışması daha da uygun olacaktır.” sözlerine yer verdi.

Rekor zam geliyor hemen alın! Seneye hayal olacak!

EHLİYET ALMAK İSTEYENLER İÇİN SON FIRSAT OLABİLİR

Yeni yılda yapılacak zamlara da değinen Kadir Çelik, B sınıf ehliyetin yeni yılda 6 bin TL ve üstüne çıkacağını belirtti. Ehliyet almak isteyenlerin yeni yıldan önce almalarını tavsiye eden Çelik, güncel fiyatların son fırsat olduğunu da belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön