25 / 04 / 2024

Remax 1 numaralı Gayrimenkul Franchise'ı seçildi!

Remax 1 numaralı Gayrimenkul Franchise'ı seçildi!

Dünya genelinde franchise sistemiyle büyümesini sürdüren RE/MAX, "Franchise Times Top 200" listesinde 6 yıldır öncü franchise firması olarak öne çıkıyor. RE/MAX, 6 yıldır "Franchise Times Top 200" listesinde öncü gayrimenkul franchise firması seçiliyor.



Dünya genelinde franchise sistemiyle büyümesini sürdüren RE/MAX, "Franchise Times Top 200" listesinde 6 yıldır öncü franchise firması olarak öne çıkıyor. RE/MAX, 6 yıldır üst üste "Franchise Times Top 200" listesinde öncü gayrimenkul franchise firması seçiliyor. Her yıl kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilen anket, 2013 yılının dünya satış ve büyüme rakamları baz alınarak gerçekleştiriliyor. 



Tüm sektörlerden franchise markalarının değerlendirildiği 2014 "Franchise Times Top 200" listesinde RE/MAX 12. sırada yer aldı. Gayrimenkul sektöründeki diğer iki markanın franchiseları ise 28. ve 45. oldu. Böylelikle RE/MAX, listede gayrimenkul kategorisinde "ilk" sırada yer alan şirket oldu. Aynı zamanda "En İyi 10 Satış Büyümesi" listesine 2. sırada girerek Franchise Times Top 200'de 2 kez yer alma hakkı elde etti. 


Genel listede; diğer markalar arasında 1. McDonald's, 3. KFC, 4. Subway ve 5. ise Burger King olmak üzere sıralamanın ilk 5'inin 4'ünde fast food franchiseları yer alıyor. RE/MAX CEO'su Margaret Kelly bu başarılarıyla ilgili; "Felsefemiz her zaman çok basit olmuştur; destek hizmeti ve rekabetçi avantajlar sunarak yeni franchiseların başarılı olmalarının önünü açmak ve böylelikle motivasyonlarını yüksek tutmak. Bu nedenle de büyümeye, yenilikçi olmaya ve gelişmeye devam ediyoruz"dedi. 


Para 



Geri Dön