29 / 03 / 2024

Renault Clio 27 bin TL zamlandı! Peki yeni fiyatları kaç TL oldu?  İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Renault Clio 27 bin TL zamlandı! Peki yeni fiyatları kaç TL oldu?  İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Renault Clio fiyatlarına beklenen zam geldi. Peki Renault Clio güncel fiyat listesi nasıl değişti? İşte tüm detaylar...



Başta artan döviz kuru olmak üzere, pandemi etkileri, çip sorunu ve yüksek enflasyon derken otomobil üreticileri fiyatlarına bir bir zam yapmaya başladı. Ekim ayında sıfır km araçların fiyatları oldukça yükseldi. Fakat Fransız şirketi Renault bir süredir modellerine zam yapmıyordu. Ama bu durum da maalesef son buldu. Renault da fiyat artışına gitti. Yapılan zamların ardından Renault Clio'nun fiyat listesi de değişti.

Renault Clio fiyatları zamlandı! İşte yeni fiyat listesi...

Renault Clio'nun zam olmadan önce giriş paketi 403.000 Türk Lirası'ndan alıcı buluyordu. Fakat Fransız marka, sevilen modelinde 27.000 TL'lik fiyat artışı yaparak aracın  fiyatını 430.000 Türk Lirası olarak güncelledi. Otomobil zamlara rağmen hala sınıfının en uygun fiyatlı otomobili olmayı sürdürüyor.


Renault Clio 2022 model yılı Ekim ayı fiyatları nasıl değişti? 

Renault Clio'nun Volkswagen Polo, Hyundai i20, Seat Ibiza gibi ciddi rakipleri olmasına rağmen oldukça etkileyici bir satış performansı çizdiği bir gerçek. Çünkü Clio hala rakiplerine kıyasla piyasadaki en ucuz otomobil olarak dikkat çekiyor. Renault Clio Türkiye'de şu anda dört farklı seçenekle satışta. Peki Renault Clio Ekim ayı fiyatları ne kadar? Renault Clio donanım paketlerinin zamlar sonrası fiyatları nasıl değişti? 


Geri Dön