19 / 04 / 2024

Renault Kadjar'ın Mayıs ayı fiyatları güncellendi! Renault Kadjar kaç TL? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Renault Kadjar'ın Mayıs ayı fiyatları güncellendi! Renault Kadjar kaç TL? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Renault Kadjar donanımları ve özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Renault Kadjar kaç TL? Zam ya da indirim var mı? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Yeni Kadjar donanımları ve özellikleriyle sürücülerine daha keyifli, güvenli ve çok daha iyi bir sürüş imkanı sunuyor. 360 derece park destek özelliği ile Kadjar'ınızı artık çok daha kolay ve güvenli bir şekilde park edebilirsiniz. Koltuk arkası katlanılabilir masası, ve panoramik cam tavan özellikleriyle gözlere hitap eden Renault Kadjar konforlu ve rahat yolculuk imkanı sağlıyor. 

Renault Kadjar ın Mayıs ayı fiyatları güncellendi! Renault Kadjar kaç TL? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni Renault Kadjar güçlü ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekerken jantlarıyla da her türlü sürüşe uygun. Ayrıca yeni tasarlanan gösterge ekranı ile keyifli sürüşler sizi bekliyor. Renault Kadjar'ın ön koltuğunu yatırdığınızda bu kısmı bagaj olarak da kullanabiliyorsunuz. Klima havalandırmaları ile rahat yolculuklar sunan Renault Kadjar demir mavi, sedef beyaz, alev kırmızı, cosmo mavi, arsenik gri, yıldız siyah ve titanyum gri olmak üzere 7 renk seçeneğine sahip olan Renault Kadjar, her zevke hitap ediyor.
 

Peki, Renault Kadjar Mayıs ayında kaç TL? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...
 

 


Geri Dön