29 / 03 / 2024

Renault Kadjar'ın yeni fiyatı ne oldu? İndirim ya da zam var mı? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Renault Kadjar'ın yeni fiyatı ne oldu? İndirim ya da zam var mı? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Renault Kadjar özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Peki, Renault Kadjar'ın son fiyatı ne? Fiyat değişikliği var mı? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Sürücülerine daha keyifli, güvenli ve çok daha iyi bir sürüş imkanı sunan Renault Kadjar, donanımları ve özellikleriyle oldukça gündemde. 360 derece park destek özelliğine sahip bu otomobil ile park sorunları artık ortadan kalkıyor. Böylece Renault Kadjar'ınızı daha rahat ve güvenli bir şekilde park edebilme imkanına sahip oluyorsunuz. Koltuk arkası katlanılabilir masası, ve panoramik cam tavan özellikleriyle gözlere hitap eden Renault Kadjar konforlu yolculuklar için oldukça iyi bir tercih oluyor.

Renault Kadjar ın yeni fiyatı ne oldu? İndirim ya da zam var mı? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni Renault Kadjar oldukça güçlü ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Jantları ile de her türlü sürüşe uyum sağlayan Renaul Kadjar, yeni tasarlanan gösterge ekranı ile keyifli yolculuk imkanını sizlere sunuyor. Klima havalandırmaları ile rahat ve serin yolculuklar sunan Renault Kadjar demir mavi, sedef beyaz, alev kırmızı, cosmo mavi, arsenik gri, yıldız siyah ve titanyum gri olmak üzere 7 renk seçeneğine sahip olan Renault Kadjar, her zevke uygun olarak satışını sürdürüyor. 

Peki,  Renault Kadjar'ın son fiyatı ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön