04 / 05 / 2024

Renault Megane ve Fıat Egea'ya 275 liraya anahtar teslim! Bu bir fırsat olabilir

Renault Megane ve Fıat Egea'ya 275 liraya anahtar teslim! Bu bir fırsat olabilir

Yaklaşan bayram nedeniyle otomobil piyasasında 2022'de hiç olmadığı kadar hareketlilik var. Otomobil fiyatlarının 450 ile 500 bin liraya dayandığı bugünlerde araç kiralamak ihtiyaca cevap verebilir. Araç kiralamada günlük fiyat 275 liradan başlıyor.



Bayramda yola çıkacak olan aileler ulaşım için alternatif çözümler arıyor. Otomobil piyasasında aşırı artan fiyatlar otomobil alıcılarını ikinci el piyasasına yöneltti ancak burada da bir otomobil almak için yüklü bir miktarı gözden çıkarmak gerekiyor. Ayrıca ikinci el otomobilde yaşanan hasar ve güven sorunları otomobil alıcılarını kiralık araçlara yöneltti.  

Bayram yolculuğu için kiralık araçların yüzde 85’i 1 Nisan- 17 Nisan aralığında kiralandı.

İKİ GÜNLÜĞÜ 550 TL

Bayram tatili için gidecekleri bölgeye hızla varmak isteyenler seçtikleri rotaya uçak ile gidiyor ve havaalanından teslim almak üzere araç kiralama seçeneğine yöneliyor. Kiralık araçların günlük ücretleri ise 250 liradan başlıyor.

Araçlar en çok İzmir Adnan Menderes ve İstanbul Sabiha Gökçen havalimanlarından kiralanırken kiralık araç tercihinde en çok rağbet gören marka Fiat Egea oldu.

Bayram için en çok kiralanan araç modelleri ise sırasıyla Fiat Egea, Renault Clio, Renault Megane, Renault Symbol ve Peugeot 208 oldu.

Bayram için kiralanmış araçlara en fazla ödenen tutar 8 günlük 6 bin 776 TL, minimum ödenen tutar ise 2 günlük 550 TL oldu.

4-5 günlük kiralama için ortalama ödenen tutar ise 2 bin 150 TL oldu.

Renault Megane ve Fıat Egea ya 275 liraya anahtar teslim! Bu bir fırsat olabilir

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön