26 / 04 / 2024

Renault Megane'ın Mayıs fiyatları belirlendi! Yeni fiyatları şok edecek! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Renault Megane'ın Mayıs fiyatları belirlendi! Yeni fiyatları şok edecek! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Renault Megan'ın Mayıs ayı fiyatları güncellendi! Zam geldi mi? Peki, Renault Megane Sedan fiyatı ne kadar?İşte Renault Megane Sedan 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Renault Megane Sedan, krom ayrıntıları, C şeklindeki ışık imzası, yeni ön tasarımı, elektrikli açılır panoramik cam tavanı ve yeni jant tasarımıyla tüm ilgiyi üzerine topluyor. Renault Megane, 10,2 inç dijital gösterge paneli, konum hafızalı elektrikle ayarlanan sürücü koltuğuna kadar her detay sürüş konforunu artıyor. 

Renault Megane, 8 farklı ambiyans aydınlatması ve 4 farklı sürüş moduyla araç sürücülerinin konforunu arttırıyor. Renault Megane Sedan, enerji tasarrufu için Eco modu, konfor ile rahata yönelik Comfort modu, dinamik sürüş için Sport moduyla ön plana çıkıyor. 

Renault Megane ın fiyatı 203.500 TL düştü! ÖTV muaf seçeneğiyle satışta! Renault Megane 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

Renault Megane Sedan'da, çarpışmayı önleyen aktif acil fren destek sistemi, takip mesafesini düzenleyen adaptif Cruise Control sistemi, eller serbest park destek sistemi özellikleri bulunuyor. 

Renault Megane Sedan, opak beya, inci beyaz, arsenik gri, titanyum gri, yoğun kırmızı, yıldız siyah ve Cosmo mavi şeklinde 7 farklı renke sahip. 

Peki, Renault Megane Sedan fiyatı ne kadar?İşte Renault Megane Sedan 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön