25 / 04 / 2024

Renault Taliant, Kasım ayı fiyatları belli oldu! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Renault Taliant, Kasım ayı fiyatları belli oldu! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kasım ayının gelmesiyle birlikte otomobil üreticileri de fiyatlarını güncellemeye başladı. Peki 2022 model Renault Taliant fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...



Küresel çip krizi, pandemi ve Türkiye özelinde artan döviz kuru gibi sebeplerden ötürü otomobil fiyatları oldukça yükseldi. Hal böyle olunca bundan birkaç ay önce 300 bin TL civarında fiyatlarla satılan araçlar, zamların gelmesinin ardından sıçrama yaparak 500-600 bin TL seviyelerine kadar çıktı.

Geçtiğimiz aylarda yapılan ÖTV indirimi sonrası fiyatlarda ufak bir düşüş olsa da, otomobil üreticileri tarafından belirli aralıklarla yenilenen fiyatlar sonrası indirimler yerini tekrardan zamlara bıraktı. Peki Türkiye'de uygun fiyatla satışa çıkan Renault Taliant bu durumdan nasıl etkilendi? İşte Renault Taliant 2022 model yılı Kasım ayı fiyat listesi...

Renault Taliant sürücülere neler vadediyor?

Renault Taliant; şu an Türkiye'de iki motor seçeneği ile satışta bulunuyor. Bunlardan ilki; 65 beygir güç ve 95 nm tork üretebilen 1.0 Sce. Benzinli olan bu motorda 5 ileri manuel şanzıman yer alıyor. Ayrıca şehir içi 6,2, şehir dışı 4,9 litre yakıt tüketimi sunuyor. 

İkinci motor seçeneği diğerine kıyasla daha güçlü olan 1.0 Turbo X-tronic motor. 90 beygir güç ve 142 nm tork üretebilen benzinli motorun yakıt tüketimi ise fabrika ölçümlerine göre şehir içi 6,5 litre ve şehir dışı 5,1 olarak açıklandı.

Renault Taliant, Joy ve Touch olmak üzere iki farklı donanım paketiyle piyasaya çıkıyor. Giriş seviyesi olan Joy paketinde manuel klima, manuel arka camlar, 3.5 inç TFT gösterge paneli, USB ve Bluetooth bağlantılı radyo sistemi gibi basit sistemler ve özellikler yer alıyor. Diğer taraftan arka park sensörü ve ön sis farı gibi donanımlar sonradan satın alınabiliyor.

Touch paketinde ise durum biraz daha değişiyor ve otomatik klima, elektrikli arka camlar, arka park sensörü, hız sabitleyici 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, Bluetooth ve USB bağlantısı ve Apple CarPlay gibi daha kapsamlı özellikler standart olarak alıcılara sunuluyor.


Geri Dön