19 / 04 / 2024

R'estate Center'ın açılışı Eylül'e ertelendi!

R'estate Center'ın açılışı Eylül'e ertelendi!

Dünyanın ilk emlak AVM'si özelliğini taşıyan R'estate Center'ın açılışının Şubat ayında yapılması planlanıyordu. Klasik fuarcılık anlayışından farklı olarak uzun süreli proje tanıtımlarının yapılacağı R'estate Center, Eylül'de açılacak...



Esentepe Astoria'nın içinde yer alan R'estate Center, Şubat'ta açılacaktı. Ancak açılışı Eylül'e ertelendi. Turyap projesi olan R'estate Center; Emlak almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek isteyenler, inşaat şirketleri, sektör kuruluşları, mülk sahipleri, banka, finans, sigorta kuruluşlarını bir çatı altında topluyor. 


Herkesin ziyaret edebileceği emlak tanıtım ve satış merkezi olan R'estate Center, 5 bin metrekarelik bağımsız bir kattan yer alıyor. R'estate Center; emlak arayanların ilgilendikleri projeleri tek bir noktadan incelemelerini sağlayacak bir alan olarak tasarlandı. 


Klasik fuarcılık anlayışından farklı olarak uzun süreli proje tanıtımları yapılabilecek olan R'estate Center, uluslararası emlak fuarlarında yer alarak yabancı yatırımcıya tanıtım yapmayı hedefliyor. 


Emlak arayanlar farklı proje alternatiflerini sokak, site ve ev dolaşmadan tek  bir adresten ayrıntılı olarak inceleyebilecek, emlak projesi seçimlerini kolay, zahmetsiz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecekler. 


R’Estate Center, başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelini kapsayan çalışmalarla, seçkin katılımcılarının satışlarına katkı sağlarken diğer yandan yurtdışı ilişkilerinin geliştirilmesine de özen gösterecek


Emlak almak isteyenler ihtiyaç duyacağı banka, finans ve sigorta hizmetlerine kolayca ulaşabilecekler. Ulusal çapta yayın yapan bir TV’de, emlak programı eşliğinde projelerin 

tanıtımı sağlanacak. R’Estate Center’da yer alacak satış ofisleri için TV, gazete, dergi ve internet sitelerinde PR ve tanıtım desteği veren basın merkezi oluşturulacak.


R estate Center ın açılışı Eylül e ertelendi!


Emlak almak-satmak isteyenlerin dikkatini çekecek etkinlikler düzenlenecek. Yurtiçinden ve yurtdışından tüm emlak projeleri ve yatırım şirketleri R’Estate Center’da kiralama yapabilecek.Emlak sektörüyle ilgili meslek odalarının ve kuruluşlarının seminerleri ve bilimsel araştırma konferansları yapılacak. 


Fuayede 2 adet VIP proje-maket tanıtım bölümü olacak ve metrekare fiyatıyla değil, VIP hizmet anlayışıyla satışa sunulacaktır. Yine fuayede 42 inç’lik 2 adet dokunmatik ekran olacak ve ziyaretçiler tüm projelerle ilgili ön bilgi alma şansına sahip olacaklar.


İsteyen firma kendi standını kurabilecek veya R’Estate Center’dan kiralayabilecek. Ayrıca 2. el emlak pazarlaması yapan şirketler R’Estate Center çatısı altında yer alabilecek.


Stant alanları, fuaye, konferans salonu toplantı odaları, teknik oda, cafe, wc, bekleme alanları bulunuyor. Yılın 365 günü, 10:00 - 19:00 saatleri arasında açık tutulacak.



R’Estate Center'da kimler yer alacak?

İnşaat Şirketleri

Yatırım Şirketleri

Emlakçılar

Pazarlama Ofisleri

Bankalar

Sigortacılar

Gayrimenkul Değerleme Şirketleri

Mimarlar

Mühendisler

İnşaat Malzemeleri Satan Firmalar

Dekorasyoncular

Mobilyacılar

Nakliyeciler

Diğer Sektörler


R’Estate Center adres:

19 Mayıs Caddesi Dr. İsmet Öztürk Sokak

Şişli Plaza Ofis Blokları E Blok Kat B3 Şişli 34360 İstanbul



R estate Center ın açılışı Eylül e ertelendi!



Tel: 444 2 780

www.restatecenter.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön