18 / 04 / 2024

Yüksek Mimar İsmail Özcan R’Estate Center’ın genel müdürlüğüne getirildi!

Yüksek Mimar İsmail Özcan R’Estate Center’ın genel müdürlüğüne getirildi!

Yapı ve gayrimenkul sektörünün deneyimli yöneticilerinden Yüksek Mimar İsmail Özcan, Turyap Holding A.Ş.’ nin yeni projesi R’ Estate Center’ ın genel müdürlüğüne getirildi...



Yapı-Endüstri Merkezi’nde genel müdür yardımcılığı, CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık A.Ş.’de genel müdürlük görevleri sonrasında, İsmail Özcan, Astoria – İstanbul’da kapılarını açacak, markalı projelerin yer alacağı, gayrimenkul tanıtım ve satış merkezi olarak projelendirilen R’Estate Center’ın genel müdürlüğünü üstlendi.

 

“Konut ve işyeri satın alacak kişilerin aklına ilk anda gelecek ve öncelikle ziyaret edilecek bir merkez olacağız” diyen İsmail Özcan, merkezin 1 Şubat 2014’te açılmasının hedeflendiğini söyledi. Ziyaretçilere çokça alternatif proje sunmak istediklerini vurgulayan Özcan, gayrimenkul geliştiricilerin ve müteahhitlerin, R’Estate Center’a yoğun ilgi gösterdiklerini, R’Estate Center’a Kıbrıs’tan da katılmak isteyen firmalar olduğunu belirtti.

 

Halen Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nun yönetim kurulu üyesi ve genel sekreteri olan İsmail Özcan’ın çeşitli dergi ve web sitelerinde yapı ve gayrimenkul sektörleri üzerine makaleleri bulunuyor.



Geri Dön