24 / 04 / 2024

mimar İsmail Özcan

mimar İsmail Özcan

Yapı ve gayrimenkul sektörünün deneyimli yöneticilerinden Yüksek Mimar İsmail Özcan, Turyap Holding A.Ş.’ nin yeni projesi R’ Estate Center’ ın genel müdürlüğüne getirildi...

Yeni mülkiyet sistemiyle konut fiyatları yarı yarıya düşebilir!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni mülkiyet sistemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki yeni mülkiyet sistemi konut fiyatlarını düşürecek mi? İşte yanıtı..

Konut fiyatlarındaki ve kiralarındaki artışı önlemenin formülü nedir?

GAPAS Başkanı İsmail Özcan, Türkiye İstatislik Kurumu'nun (TÜİK) verilerini açıkladığı 2021 senesinin konut satış rakamlarını değerlendirdi. GAPAS Başkanı Özcan, bu sene için öngörülerini paylaştı.

GAPAS'tan yabancıya konut satışında yeni değerleme önerisi!

Yabancıya konut satışına getirilen yeni düzenleme ile ilgili açıklamalar yapan Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği’ Başkanı İsmail Özcan, belirsizliği ortadan kaldırmak için formül önerdi.

Ofisler ve oteller konuta dönüşebilmeli!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS), Başkanı İsmail Özcan yaptığı açıklamada ofis ve otel binalarının konuta dönüşümünün gerekli olduğunu söyledi.

Her bir yeni konuta karşılık iki eski konut satıldı!

Yeni proje yokluğunda konut talebinin 2. ele kaydığını belirten Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni projelerin teşvik edilmemesi halinde 2. elde fiyatların 2021’de oldukça hızlı bir artış eğilimine girmesini beklediklerini kaydetti.

Son satışlar, yeni konut üretimini zorunlu kılıyor!

Konut fiyatlarında ciddi artışlar olabileceğini söyleyen Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği Başkanı İsmail Özcan, yeni konutların üretilmesinin şart olduğunu, özel sektör gayrimenkul geliştirme firmalarının konut üretmeye teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Yeni konut üretimi için çare teşvik!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği Başkanı İsmail Özcan, satış fiyatlarını ve kiraları dengede tutabilmek için özel sektörün konut üretmeye teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Gayrimenkul projelerinin tanıtılacağı Benim Mekanlarım yayında!

Yüksek Mimar İsmail Özcan yeni bir girişime imza attı. Özcan, sunuculuğunu da üstlendiği, satıştaki gayrimenkul projelerini tanıtan bir program hazırlamaya başladı...

Mimar ve şehir planlamacısı Turgut Cansever anıldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan İsmail Kara bugünkü yazısında, Mimar ve şehir planlamacısı olan rahmetli Turgut Cansever'i andı. İşte o haber...

Süha Özcan Afacan kimdir?

2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran ve çalışmalarına burada devam eden Mimar Süha Özcan Afacan kimdir? Süha Özcan Afacan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Süha Özcan Afacan..

İsmail Tandoğan kimdir?

Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmekte olan Mimar İsmail Tandoğan kimdir?

mimar İsmail Özcan Haberi

mimar İsmail Özcan

Yapı-Endüstri Merkezi’nde genel müdür yardımcılığı, CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık A.Ş.’de genel müdürlük görevleri sonrasında, İsmail Özcan, Astoria – İstanbul’da kapılarını açacak, markalı projelerin yer alacağı, gayrimenkul tanıtım ve satış merkezi olarak projelendirilen R’Estate Center’ın genel müdürlüğünü üstlendi.

“Konut ve işyeri satın alacak kişilerin aklına ilk anda gelecek ve öncelikle ziyaret edilecek bir merkez olacağız” diyen İsmail Özcan, merkezin 1 Şubat 2014’te açılmasının hedeflendiğini söyledi. Ziyaretçilere çokça alternatif proje sunmak istediklerini vurgulayan Özcan, gayrimenkul geliştiricilerin ve müteahhitlerin, R’Estate Center’a yoğun ilgi gösterdiklerini, R’Estate Center’a Kıbrıs’tan da katılmak isteyen firmalar olduğunu belirtti.

Halen Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nun yönetim kurulu üyesi ve genel sekreteri olan İsmail Özcan’ın çeşitli dergi ve web sitelerinde yapı ve gayrimenkul sektörleri üzerine makaleleri...