24 / 04 / 2024

İsmail Özcan kim

İsmail Özcan kim

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan: Yabancılar, gayrimenkul sektörüne, bizden daha çok güvendi!

İstanbul özelinde yabancılara satışın 2,2 kat arttığını da belirten R’Estate Center Genel Müdürü İsmail Özcan, yabancıların Türk gayrimenkul sektörüne, Türklerden daha fazla güvendiğini söyledi.

Yüksek Mimar İsmail Özcan R’Estate Center’ın genel müdürlüğüne getirildi!

Yapı ve gayrimenkul sektörünün deneyimli yöneticilerinden Yüksek Mimar İsmail Özcan, Turyap Holding A.Ş.’ nin yeni projesi R’ Estate Center’ ın genel müdürlüğüne getirildi...

Yeni mülkiyet sistemiyle konut fiyatları yarı yarıya düşebilir!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni mülkiyet sistemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki yeni mülkiyet sistemi konut fiyatlarını düşürecek mi? İşte yanıtı..

Konut fiyatlarındaki ve kiralarındaki artışı önlemenin formülü nedir?

GAPAS Başkanı İsmail Özcan, Türkiye İstatislik Kurumu'nun (TÜİK) verilerini açıkladığı 2021 senesinin konut satış rakamlarını değerlendirdi. GAPAS Başkanı Özcan, bu sene için öngörülerini paylaştı.

GAPAS'tan yabancıya konut satışında yeni değerleme önerisi!

Yabancıya konut satışına getirilen yeni düzenleme ile ilgili açıklamalar yapan Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği’ Başkanı İsmail Özcan, belirsizliği ortadan kaldırmak için formül önerdi.

Ofisler ve oteller konuta dönüşebilmeli!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS), Başkanı İsmail Özcan yaptığı açıklamada ofis ve otel binalarının konuta dönüşümünün gerekli olduğunu söyledi.

Her bir yeni konuta karşılık iki eski konut satıldı!

Yeni proje yokluğunda konut talebinin 2. ele kaydığını belirten Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni projelerin teşvik edilmemesi halinde 2. elde fiyatların 2021’de oldukça hızlı bir artış eğilimine girmesini beklediklerini kaydetti.

Son satışlar, yeni konut üretimini zorunlu kılıyor!

Konut fiyatlarında ciddi artışlar olabileceğini söyleyen Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği Başkanı İsmail Özcan, yeni konutların üretilmesinin şart olduğunu, özel sektör gayrimenkul geliştirme firmalarının konut üretmeye teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Yeni konut üretimi için çare teşvik!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği Başkanı İsmail Özcan, satış fiyatlarını ve kiraları dengede tutabilmek için özel sektörün konut üretmeye teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Gayrimenkul projelerinin tanıtılacağı Benim Mekanlarım yayında!

Yüksek Mimar İsmail Özcan yeni bir girişime imza attı. Özcan, sunuculuğunu da üstlendiği, satıştaki gayrimenkul projelerini tanıtan bir program hazırlamaya başladı...

İsmail Özcan, konut satış verilerini değerlendirdi!

Türkiye’de konut satışları bir önceki yıla göre %10.6 arttı. Bu artışın her ne kadar rekor gibi görünse de aslında geçen yılın kopyası olduğunu belirten TURYAP Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan,konut verilerini değerlendirdi.

Kentsel dönüşümün hızlanması için yabancı sermaye şart!

TURYAP Üst Düzey Yöneticisi, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Genel Sekreteri İsmail ÖZCAN, kentsel dönüşümün hızlanması için yabancı sermaye girişinin şart olduğunu, yatırım fonlarını Türkiye’ye çekmek için formüller üretilmesi gerektiğini söyledi.

Osman Özcan kimdir?

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevine devam eden Osman Özcan kimdir? Osman Özcan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Özcan...

İsmail Özcan kim Haberi

İsmail Özcan kim

23 yıllık sektör deneyimine sahip İsmail Özcan, Nisan 2019 itibariyle Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde tamamlayan Özcan, aynı yıl İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Anabilim Dalı Bina Bilgisi Kürsüsü’nde yüksek lisans eğitimine başladı. “Turizm’de eğilim ‘değişimi’ ve tatil köyleri açık alan planlama ilkeleri” tezini hazırlayan İsmail ÖZCAN, 2001 yılında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Profesyonel iş hayatı boyunca, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, Türkiye Fuar Yapımcıları Derneği, Sektörel Yayıncılar Derneği gibi çeşitli sektörel dernek ve birliklerde üye olan ve çeşitli zamanlarda bu derneklerin yönetim kurullarında görev alan Özcan, 3 yıl boyunca, kurucu üyesi olduğu, sivil toplum örgütü Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nun (GİSP) genel sekreterliğini yürütmüştür. İsmail ÖZCAN, halen,Mimarlar Odası...