23 / 04 / 2024

Reysaş GYO'dan yeni otel yatırımları!

Reysaş GYO'dan yeni otel yatırımları!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni otel projeleri için çalışamlarına devam ediyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven firmanın Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalarının olduğu bilgisini verdi.



Reysaş GYO'nun Erzincan ve Eskişehir’deki Hilton otelleri de kongre ve toplantı turizmi için uygun altyapıya sahip. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Erzincan'daki otelin tiyatro düzeninde 300 kişilik balo salonu ve en son teknoloji ile donanmış hareketli panellerle birleşebilen ve bölünebilen 100 kişilik toplantı salonu kapasitesine sahip olduğunu anlatıyor. 

Eskişehir’deki Hilton Otel’de de aynı teknolojilere sahip toplantı salonu olduğunu söyleyen Döven, birçok protokol ve üst düzey toplantılara ev sahipliği yaptıklarını, yurtiçi ve dışı tanınmış kurumsal firmaları ağırladıklarını
belirtiyor. Reysaş GYO’nun iş oteli projelerine devam ettiği bilgisini veren Döven, Erzurum, Kastamonu, Sinop, Niğde Gaziantep, Konya ve Türkiye’nin birçok ilinde çalışmaların sürdüğünü kaydediyor.

 

Reysaş GYO hakkında:

Reysaş GYO, 246.000.001 TL sermayesi ile Türkiye’nin depoculuk alanında uzmanlaşmış ilk ve tek Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıdır.

Reysaş GYO'nun hedefi tamamı A Sınıfı Depoları yenilikçi çözüm anlayışı ile birleştirip ortakları için uzun vadede istikrarlı gelir sağlamak olmuştur. 

Reysas GYO, içinde bulunduğu sektöre dinamizm, profesyonellik ve vizyon sunmaya devam edecek.

 

Para

 


Geri Dön